Attractiepark Toverland beleeft meest succesvolle Halloween ooit

Toverland kijkt terug op de drukbezochtste halloweenperiode in haar geschiedenis. In de herfstvakantie organiseerde het attractiepark acht Halloween Nights, waarbij 100 scare actors hun intrek namen in vijf scare zones, twee spookhuizen, een doolhof en een walkthrough experience. Niet alleen werden de Halloween Nights drukker bezocht dan ooit, tijdens de laatste avond mocht Toverland zelfs een recordaantal van ruim 14.000 bezoekers ontvangen.

Carin van Berkel, Commercieel Directeur, is erg trots op dit resultaat. “De Halloween Nights in Toverland staan in het teken van duistere magie. Daarmee onderscheidt Toverland zich van alle andere themaparken. Halloween bij Toverland is spannend voor jong en oud en daarmee aantrekkelijk voor het hele gezin. Fantastisch om dat dan bevestigd te zien in hoge bezoekaantallen en bovenal in een mooie gastwaardering van een 9+.”

Einde zomerseizoen

Toverland heeft een succesvol zomerseizoen achter de rug. Het attractiepark presenteerde een spectaculaire nieuwe duikshow, tien magische Midzomeravonden en acht Halloween Nights. Het zomerseizoen, waarbij alle zes themagebieden van Toverland geopend zijn, duurt nog t/m zondag 3 november. Daarna start het winterseizoen en kunnen de bezoekers genieten van de indoor themagebieden Land van Toos en Wunderwald.

Deel het laatste Toverland nieuws