Attractiepark Toverland verwelkomt 7.000.000e bezoeker

Vandaag mocht Attractiepark Toverland haar 7 miljoenste gast verwelkomen, sinds de opening van het themapark op 19 mei 2001. De familie Maurissen-Coninx werd op een magische wijze verrast bij het begin van hun dagje uit. Een bijzonder moment voor zowel de familie als het jarige attractiepark.

De familie uit het Belgische Bree werd bij de entree feestelijk onthaald door algemeen directeur Caroline Kortooms. Toos Toverhoed zette de gelukkige bezoekers nog eens extra in het zonnetje door hen een Toverland abonnement aan te bieden, waardoor de familie iedere dag van het jaar kan komen genieten van de attracties, shows en magie. “Wauw, overweldigend, onverwachts en superleuk. Het is de derde keer dat we samen met onze twee zoontjes naar Toverland gaan. En dan te bedenken dat we in eerste instantie eigenlijk op een andere dag het park wilden bezoeken”, glimlachen de verraste Bart en Annemie.

Verjaardagsjaar

Het is sowieso een feestelijk seizoen voor het attractiepark, dat dit jaar haar vijftienjarig jubileum viert. Het ambitieuze familiebedrijf kijkt terug op 15 betoverende jaren. Met als hoogtepunten de opening van de grootste houten achtbaan van de Benelux Troy (2007) en het betoverende themagebied de Magische Vallei (2013), waarvoor het themapark meerdere internationale onderscheidingen ontving.

Deel het laatste Toverland nieuws