Attractiepark Toverland is jarig en trakteert: een abonnement voor 18 jaar

Attractiepark Toverland mocht op zondag 19 mei 2019 maar liefst 18 kaarsjes uitblazen. Om deze mijlpaal te vieren geeft Toverland een uniek cadeau weg: een abonnement voor een periode van 18 jaar voor vijf personen. Om hiervoor in aanmerking te komen, roept Toverland iedereen op om hun meest magische herinnering aan Toverland te delen. Meedoen kan tot en met 11 juni, de winnaar van de vijf abonnementen krijgt op 30 juni bericht. Op 6 juli vindt vervolgens de feestelijke overhandiging van de abonnementen plaats. Meer informatie is te vinden via toverland.com/18jaar.

“Wij willen samen met onze bezoekers terugdenken aan 18 jaar Toverland”, vertelt Carin van Berkel, Commercieel Directeur. “Al 18 jaar lang, elke dag, stellen wij alles in het werk om onze gasten magische geluksmomenten te bezorgen. Nu we jarig zijn kunnen we ons geen beter cadeau wensen dan van gasten te horen welke mooie momenten ze tijdens een bezoek aan Toverland hebben beleefd. Wij roepen iedereen dan ook op om op een zo creatief mogelijke manier hun mooiste herinnering aan Toverland met ons te delen.” De deelnemer met de meest magische herinnering krijgt voor zichzelf en vier familieleden of vrienden abonnementen voor een periode van 18 jaar voor Toverland cadeau.

Herinneringen (beoor)delen

De komende 18 dagen, tot en met dinsdag 11 juni 2019, kunnen de herinneringen ingestuurd worden. Dit kan via de social media kanalen van Toverland, per mail, per post of via de Gastenservice bij de hoofdingang van het park. Daarna kiest een jury bestaande uit medewerkers en de directie van Toverland uit alle inzendingen de top 18 herinneringen die het meest magisch zijn uitgewerkt. Van donderdag 20 juni t/m zaterdag 29 juni krijgt vervolgens iedereen de kans om via de website van Toverland te stemmen op hun favoriet uit de top 18. De inzending met de meeste stemmen wordt op zondag 30 juni uitgeroepen tot winnaar van de vijf abonnementen. Op zaterdag 6 juli is tenslotte de feestelijke prijsuitreiking bij Toverland. De voorwaarden voor deelname zijn te vinden via toverland.com/18jaar.

18 jaar Toverland

Attractiepark Toverland begon in 2001 met het overdekte themagebied het Land van Toos en verwelkomde dat jaar 175.000 bezoekers. Toverland kenmerkte zich de afgelopen jaren door snelle groei: er vonden diverse grote parkuitbreidingen plaats en inmiddels kent het attractiepark zes themagebieden met maar liefst 35 attracties en shows. Magie staat in alle themagebieden centraal. Vorig jaar bracht een recordaantal van 812.000 gasten een bezoek aan Toverland. Zij waardeerden het attractiepark met een gasttevredenheid van een 9.

Toekomst

De ambitie van Toverland is om in de komende jaren de magische grens van 1 miljoen bezoekers te doorbreken. Het attractiepark wil hiervoor de verblijfsduur verlengen door nieuwe uitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort. De toekomst is er één vol magie.

Deel het laatste Toverland nieuws