Kiss & Ride tijdens Halloween

Word je weggebracht en opgehaald?

Kiss & Ride - omleiding

Veilig ophalen en wegbrengen

Tijdens de Halloween Nights hebben we een speciale Kiss&Ride-zone ingericht, zodat het ophalen en brengen van je gezelschap makkelijker én veiliger is! Ook is er vanaf 21:00 uur een omleiding van kracht.

Omleiding vanaf 21:00 uur - Kom je vanaf de A67? Vervolg je weg naar de N277 (Midden Peelweg) richting Toverland. Neem bij de rotonde de eerste afslag richting Kleefsedijk. De Kleefsedijk gaat bij de kruising Gelderdijk over in de Steeg. Neem bij de T-splitsing de afslag naar links de Helenaveenseweg op. Vervolg deze weg richting Toverland én neem de tweede afslag bij de slagbomen de Toverlaan op. Bij het wegrijden van de Kiss & Ride-zone ga je rechtsaf op de Helenaveenseweg en kun je bij de rotonde linksaf om via de N277 weer terug te rijden naar de A67.

Hiernaast zie je de complete route in de kaart ingetekend.

Werking van de Kiss & Ride-zone
Op de parkeerplaats ter hoogte van het Land van Toos is een speciale Kiss & Ride-zone ingericht, zodat je dichtbij en veilig weggebracht én opgehaald kunt worden. Vervolgens kun je bij het wegrijden van de Kiss & Ride-zone rechtsaf slaan de Helenaveenseweg op en weer bij de rotonde linksaf om via de N227 terug te rijden naar de A67.

Fiets en openbaar vervoer
Kom je met de fiets? Dan kun je gratis gebruik maken van de onbewaakte fietsenstalling ter hoogte van de wandelpromenade richting onze hoofdentree. Je kunt deze via de openbare weg benaderen. Wanneer je het openbaar vervoer komt, houd dan rekening met de actuele vertrek- en aankomsttijden van (regio)bussen en treinen.