Nieuwe Haunted House-experience: Maison de la Magie (Update 15/10)

Nieuwe Haunted House-experience: Maison de la Magie (Update 15/10)

08-09-2020
Ook dit jaar staan je weer unieke Halloween-experiences te wachten tijdens de Halloween Nights. Bekende titels, maar ook nieuwe toevoegingen. Zo breiden we dit jaar de Halloween-ervaring uit met het adembenemende Haunted House Maison de la Magie! 

Update 15/10 


Haunted House-experience Maison de la Magie vindt plaats op een locatie buiten Toverland. Hiervoor is een andere vergunning nodig dan voor de exploitatie van ons attractiepark. N.a.v. de meest recente persconferentie hebben we moeten besluiten om deze nieuwe toevoeging aan het Halloween-aanbod helaas niet door te laten gaan. Alle andere Halloween-activiteiten van de Halloween Nights en Days gaan door volgens planning. 

Heb je een ticket voor Maison de la Magie gekocht? Dan ontvang je het aankoopbedrag retour. Daarover kun je over enkele weken een vervolg-update verwachten. 

Het duurt nog even, maar we zijn er achter de schermen alweer een tijd volop mee bezig: Halloween! Ook dit jaar maken we er weer een huiveringwekkende ervaring van. Vorig jaar hebben we de beleving van de Halloween Nights uitgebreid met een unieke walkthrough-experience in de bossen achter het park. Ook dit jaar voegen we een unieke experience toe op een gloednieuwe Toverland-locatie. 

Wat heeft deze illusionist te verbergen?
In een 15 minuten durende totaalbeleving maak je kennis met het mysterieuze Maison de la Magie! Dit statige landhuis behoort toe aan illusionist Oscar Pendula. Deze flamboyante verschijning is wereldberoemd geworden door zijn oogstrelende acts en goocheltrucs. Keer op keer wist Pendula er een échte show van te maken in het rijk gedecoreerde Romanof Theater. 

Artist imperession van de voorzijde van Maison de la Magie 

 

Daar wist hij de nodige oooh’s en aaah’s te veroorzaken bij het publiek door magische stunts… ... totdat het noodlot toesloeg. Zijn illusie met brandende speren werd hem en het theater fataal. De ooit zo op handen gedragen illusionist werd verguisd en uitgelachen. Na dit ongeval verdween Oscar en had niemand meer iets van hem vernomen. Zijn landhuis staat er verlaten bij, maar is dat eigenlijk wel zo? 

Fear is just an illusion
Je gaat op ontdekkingstocht door het huis en valt van de ene verbazing in de andere. Het art-deco interieur van de woning lijkt op het eerste oog onschuldig. Eenmaal onderweg ontdek je dat Pendula zich ook bezig heeft gehouden met duistere, gitzwarte magie met alle gevolgen van dien. Wanneer je eenmaal afzakt naar de kelder gaan je nekharen overeind staan. Er was toch niemand meer te bekennen in dit landhuis? 

Betaalde experience
Kun je ook niet wachten om te ontdekken welke geheimen Maison de la Magie weet te verbergen? Kies een tijdslot en claim je tickets. Je Toverland-ticket geeft je namelijk niet automatisch toegang tot deze ervaring.

Doordat Maison de la Magie zo'n totaalbeleving is, heb je namelijk een los ticket nodig: regulier €7,50, abonnementhouders €6,00. Houd rekening met een totale tijdsduur van ca. 1 uur. De andere experiences tijdens de Halloween Nights zijn kosteloos inbegrepen bij je reguliere ticket, dat je toegang geeft tot Toverland van 10:00 tot 23:00 uur. 

Claim je tickets voor Maison de la Magie
Deel blog