Pas voor extra scaredevils

Claim jij ook een Fear Pass!?

Ga jij onverschrokken al je grootste angsten te lijf? Dan ben jij echt het type voor een all-inclusive Fear Pass. Deze geeft je namelijk verschillende voordelen tijdens de Halloween Nights. En dat alles voor één vaste prijs. 

Voordelen: 
✓ Toegang tot alle 5 Haunted Experiences.
✓ Betreed de wachtrij wanneer je maar wilt (géén reservering voor tijdslot nodig).
✓ Toegang tot dinerbuffet 'Trick or Eat'.
✓ Limited edition Fear Pass festivalbandje.

Je reguliere Toverland-ticket geeft je toegang tot alle 5 gratis scare zones. De Haunted Experiences zijn ook los te bezoeken, maar met de Fear Pass profiteer je van een extra aantrekkelijk all-in tarief én kun je de wachtrij betreden wanneer je maar wilt zonder een tijdslot te hoeven reserveren.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de spookhuizen zonder tijdslot?

Dankzij de Fear Pass hoef je nooit lang te wachten in de wachtrijen van de Haunted Experiences. Je hebt de volledige vrijheid, aangezien je de wachtrij op ieder gewenst moment kan betreden.

Reserveer je Fear Pass via de ticketshop

Hoe kan ik met een Fear Pass het dinerbuffet reserveren?

Bij de aanschaf van de Fear Pass leg je direct een tijdvak vast (een tijdslot van 80 minuten). Op dit tijdstip kun je aanschuiven bij het dinerbuffet Trick or Eat (MaMouche) in het overdekte Land van Toos.

Reserveer je Fear Pass - inclusief dinerbuffet - via de ticketshop

Waar ontvang ik het Halloween Fear Pass overwinningsbandje?

Wanneer je een Fear Pass reserveert, ontvang je verschillende digitale documenten. Eén daarvan is de voucher van het Fear Pass overwinningsbandje. Deze kun je laten scannen bij de souvenirshops waar het overwinningsbandje verkrijgbaar is: o.a. Mundo Magica in Port Laguna én de Halloween Shop in het Land van Toos.

Reserveer je Fear Pass via de ticketshop

Ik heb al tickets. Kan ik ook later nog een Fear Pass aanschaffen?

Je kunt ook nadat je je tickets besteld hebt, alsnog een Fear Pass aanschaffen.

Reserveer je Fear Pass (ook achteraf)

Is de Fear Pass alleen online verkrijgbaar?

Je kunt de Fear Pass enkel online aanschaffen via de officiële ticketshop van Toverland. Dit kan direct bij het aanschaffen van je tickets of eventueel achteraf.

Reserveer je Fear pass via de ticketshop