Kijk je allergrootste angsten recht in de ogen

✓ Adviesleeftijd 12+ | 18:30 - 23:00 | 8, 15, 22 t/m 24, 26 t/m 31 okt + 5 nov

Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest gruwelijke gedaantes tot leven in Toverland. Ze kruipen uit alle hoeken en gaten van het park, dus vrijwel nergens ben je veilig. Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben in de 3 haunted houses, 2 experiences en 5 gratis scare zones!

Vier het Mexicaanse dodenfeest mee, dwaal over de zeebodem tussen gruwelijke bemanningsleden of stap binnen in een verlaten landhuis. Dankzij de Fear Pass huiver je de hele avond lang bij alles voor één vaste prijs, ook bij de betaalde experiences!

Inclusief bij jouw Night:

Dit is onderdeel van je Toverland-ticket:

✓ Spannende parade met alle gruwels.
✓ Huiveringwekkende avond vol scares.
✓ Toegang tot de 5 spannende scare zones: Shadows of the Sea, Morgana's Frozen Knights, DesTroy, Cirque (met traditioneel funhouse!) en Fiesta de los Muertos.
✓ Je favoriete achtbanen en wildwaterbanen in het donker.
✓ Magische afsluiting met spectaculair vuurwerk.

Maak je Night nog completer

Voor deze betaalde extra's kun je kiezen:

✓ Bezoek de spannende Haunted Experiences (€5,00 of €7,50).
✓ Blijf eten bij het Trick of Eat-dinerbuffet.
✓ Claim de all-in Fear Pass voor de ultieme beleving.

Mis dit ook niet:

Start je avond spannend
Spannende parade

Tijdens de parade in Port Laguna sta je voor het eerst oog in oog met alle griezels.

Share your fear
Selfie-spots

Niet bang te krijgen? Maak een selfie met één van je favoriete gruwels!

Voor je Insta | Port Laguna
Scream & Smile

Op de foto met een groep griezels? Blijf na het vuurwerk nog hangen voor een groepsfoto!

Show jouw moed
Overwinningsbandjes

Het ultieme Halloween-souvenir! Laat zien welke angsten jij hebt overwonnen.

Kiss & Ride-zone

Kom je naar de Halloween Nights en word je weggebracht en opgehaald? We hebben een speciale Kiss & Ride-zone ingericht. Lees hierover alles wat je moet weten. 

Met de bus van en naar de Halloween Nights

Extra bussen

Tijdens de Halloween Nights rijden er extra bussen. Buslijn 79 van en naar Station Horst zal extra ingezet worden. Hierdoor kun je ook wanneer je met de bus naar huis gaat, genieten van de spetterende vuurwerkshow als ultiem slot van je spannende Night.

Veelgestelde vragen

Zijn er speciale Halloween Nights-tickets verkrijgbaar?

Nee, er zijn géén speciale tickets die je enkel toegang geven tot de Halloween Nights. Met een Toverland-ticket heb je op dagen dat we de Halloween Nights organiseren toegang van 10:00 tot 23:00 uur. Het is aan jou hoe laat je langskomt. 

Wat is inbegrepen bij mijn ticket?

Wanneer je een ticket aanschaft voor Toverland kun je gratis alle scare zones beleven. Alle Haunted Houses en experiences zijn tegen betaling te bezoeken. Je kunt deze los reserveren of een Fear Pass aanschaffen, waarbij toegang tot alle betaalde spookhuizen inclusief is. De Halloween Nights starten om 19:00 uur, maar je Toverland-ticket geef je de hele dag toegang tot het park. 

Kan ik met mijn Toverland-abonnement naar de Halloween Nights?

Jazeker! Je kunt met je Toverland-abonnement zo vaak als je zelf wilt langskomen tijdens de Halloween Nights. Je abonnement geeft je ook recht om één betaalde experience gratis te bezoeken. Dit gratis bezoek kun je vastleggen via het Magic Member-portal.

Hoeveel Haunted Houses mag ik gratis bezoeken met mijn Toverland-abonnement?

Ieder jaar bekijken we het product Halloween Nights kritisch en kijken daarbij ook naar de aangeboden voordelen, bijvoorbeeld voor onze abonnementhouders. Dit jaar hebben we de keuze gemaakt dat onze Magic Members eenmalig één Haunted Experience kunnen bezoeken gedurende de hele looptijd van de Halloween Nights. Je kunt dit eenmalig gratis spookhuis-bezoek reserveren via het online portal.

Wat is de adviesleeftijd van de Halloween Nights?

De adviesleeftijd van de Halloween Nights is 12+. Uiteraard is het voor Toverland lastig om te beoordelen wat iemand eng of spannend vindt. Hierdoor kun je tijdens de Halloween Nights zelf bepalen hoe eng je het maakt. De scare zones en Haunted Experiences zijn voorzien van spinnen die de 'engheid' beoordelen. Ook kun je in de scare zones gebruik maken van de Halloween-toverstaf die de griezels op veilige afstand zal houden.

Wat is er inbegrepen bij de Fear Pass?

De Fear Pass biedt je deze voordelen: 
✓ Toegang tot alle 5 Haunted Experiences.
✓ Betreed de wachtrij wanneer je maar wilt (géén reservering voor tijdslot nodig).
✓ Toegang tot dinerbuffet 'Trick or Eat'.
✓ Limited edition Fear Pass festivalbandje.

Je kunt deze eenvoudig online reserveren via: tickets.toverland.com/halloween

Mag ik geschminkt of verkleed langskomen?

Het is toegestaan om je te schminken en verkleden t/m 12 jaar. Ben je ouder? Dan is dit niet toegestaan om verwarring met scare actors te voorkomen.

Waar mag ik filmen?

Het is toegestaan om je ervaringen tijdens de Halloween Nights te filmen ín de scare zones, zonder flits of (externe) lichtbron. Dit om géén inbreuk te doen op de beleving van de zone. Het is NIET toegestaan om te filmen ín de Haunted Houses of experiences. Het maken van onrides in de attracties is mogelijk, bekijk hier wat wel en niet is toegestaan. Onze medewerkers hebben hierbij altijd het laatste woord.

✓ Twijfel je, heb je een bijzonder verzoek of wil je samenwerken? Mail met: marketing@toverland.nl.

Waar werkt de Halloween-toverstaf?

Met de Halloween-toverstaf kun je alle griezels op afstand houden in de scare zone. De staf werkt niet bij de Haunted Houses en experiences. Je kunt deze aanschaffen bij souvenirshop Mundo Magica (Port Laguna) of de Halloween Shop (Land van Toos). Je kunt deze ook online aanschaffen in het bestelproces van je tickets via: tickets.toverland.com/houses.

Hoe laat begint het Nights-programma?

Vanaf 18:30 uur begint het officiële Halloween Nights-programma met de parade in Port Laguna. De Haunted Experiences: Maison de la Magie (Port Laguna), The Dollhouse (Wunderwald) én Fear the Woods (Wunderwald) worden ook eerder aangeboden.

Deel Halloween Nights