Halloween Days

Griezelen en genieten met de hele familie

Samen griezelen met een lach

Adviesleeftijd <12 jaar | 10:00 - 18:00 uur | 8, 9, 15 en 16 okt. / 22 t/m 31 okt. / 5 en 6 nov. 2022

In de Halloween-stemming komen zonder erg te schrikken? Tijdens de familievriendelijke Halloween Days in oktober en november kun je griezelen met een lach. Verbaas je over de duizenden pompoenen in de meest fantasierijke creaties en ga eens kijken bij de 'grie-zellige' shows en Halloween-belevingen. Dit is hét moment voor quality time met je gezin tijdens de herfst, want ook al je favoriete attracties wachten op je!

Verkleden en schminken is toegestaan voor kinderen t/m 12 jaar. Dit om verwarring te voorkomen met acteurs en entertainers. 

Ontdek de Pumpkin Farm

Dwaal langs ruim 25.000 pompoenen

Zoveel pompoenen heb je nog nooit bij elkaar gezien. De Tovertuin van het Land van Toos is omgetoverd tot de Pumpkin Farm! Hier dwaal je over houtsnippers langs metershoge creaties van pompoenen. Kijk de gigantische pompoen-toverhoed maar eens! Ook verspreid door het park kun je deze bijzondere pompoencreaties terugvinden, dus ga ze vooral ontdekken! Proef hier ook de exclusieve pompoenspecials bij de foodtruck.

Dit mag je verder niet missen:

Show | Port Laguna
Toos & Morrel gaan griezelen

Je vriendjes hebben uitgevonden hoe ze moeten griezelen. Vier het griezelfeestje met ze mee.

Show | Port Laguna
NIEUW: Bodega Mágica

Portwachters kunnen niet toveren, maar papegaai Ivy spoort ze aan! Als dat maar goed gaat...

Entertainment | Land van Toos
Betoverende heksen

Niet alle heksen zijn boosaardig, dat bewijzen deze wel. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken.
 

Beleving | Land van Toos
Dr. Fool's Mansion

Test tijdens een ontdekkingstocht of je écht nergens bang voor bent. Adviesleeftijd: < 12 jaar

Beleving | Tovertuin
Magische Pompoendoolhof

Toos is één van haar spreuken vergeten, kun jij haar helpen?

Actuele showtijden? Download Toverland-app

Spooky en scary souvenirs

Ben je op zoek naar een extra griezelig souvenir om de thuisblijvers mee te laten schrikken? De Bazaar in het Land van Toos is omgetoverd in een spannende Halloween-shop. Loop er vooral eens binnen, als je durft. 

Spannende attracties

Overwin je andere angsten

Hoogtevrees? Ook die angsten kun je tijdens Halloween overwinnen in Toverland. Stap simpelweg in één van onze achtbanen en onderga de adrenaline. Schrik jij ook niet terug van spannende (en spetterende) rit in onze vernieuwde Expedition Zork? Stap dan maar in! Want ook alle attracties kun je natuurlijk beleven tijdens de kleurrijke herfstdagen.

Vraag & Antwoord

Hoe laat begint het 'engere' programma?

We hebben bewust de dag opgedeeld in twee: de Halloween Days voor het hele gezin én de Halloween Nights met een adviesleeftijd 12+. Het officiële Halloween Nights-programma begint om 18:30 met de parade in Port Laguna. Wel worden er al drie Haunted Experiences eerder aangeboden: Maison de la Magie (Port Laguna), Fear de Woods (Wunderwald) en The Dollhouse (Wunderwald). Wil je niet oog in oog staan met engere scare actors dan het dagprogramma? Houd dan rekening met bovenstaande.

Wat is de adviesleeftijd van de Halloween Days?

We organiseren de Halloween Days voor kinderen jonger dan 12 jaar. Uiteraard is het héél verschillend hoe mensen of kinderen reageren op alle entertainment-acts en andere halloween-toevoegingen. Ook bij het programma van de Halloween Day hebben we een indeling waaraan je kunt zien hoe 'eng' het onderdeel is, aan de hand van het aantal pompoenen. 

Mogen kinderen geschminkt/verkleed het park bezoeken?

Kinderen t/m 12 jaar mogen geschminkt en/of verkleed het park bezoeken. Vanaf 13 jaar is het niet toegestaan om verwarring met Toverland-entertainment te voorkomen.

Deel deze pagina