Schoolreis naar Toverland

In Attractiepark Toverland beleven zowel leerlingen uit het voortgezet onderwijs als de basisschool een magische dag. Dankzij de overzichtelijke indeling van het park en een eigen verzamelplek, is een schoolreisje naar Toverland ook voor de leraren of begeleiders ontspannend.

Waarom een schoolreis naar Toverland?
  • Voor alle leeftijden
  • Veilig, kindvriendelijk & overzichtelijk
  • Weersonafhankelijk
  • Eigen verzamelplaats
  • Picknicken toegestaan
  • Gratis parkeren voor bussen

Schoolreis

Attractiepark Toverland is al jaren een geliefde bestemming voor een schoolreisje. Door het grote aanbod aan attracties zowel binnen als buiten beleven kinderen van alle leeftijden er de dag van hun leven. In het schoolreisonderzoek van 2016 werd Toverland niet voor niets beoordeeld met maar liefst een 8,6!

Beleef voor maar €14,50 de meest betoverende schooldag ooit!
In Attractiepark Toverland beleef je altijd de meest betoverende schooldag ooit. Zowel in onze overdekte themagebieden Land van Toos en Magic Forest als in onze themagebieden buiten, Magische Vallei en Troy Area, ga je samen op avontuur. Trotseer samen met je klasgenootjes Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis en waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen? Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash van wel 15 meter.

Samen genieten van een lekker ijsje of frietje
Willen jullie de dag helemaal compleet maken? Verras alle kinderen dan ook met een ijsje of frietje met snack & saus en de begeleiders met consumptiebonnen voor een lekkere warme drank.

Bekijk horeca arrangementen & extra’s
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven