Beleef samen een unieke dag. Ga op schoolreis naar Toverland!

Hoe bijzonder kan het zijn… Met z’n allen in de bus naar Toverland waar jullie allerlei magische avonturen staan te wachten. In Attractiepark Toverland beleeft de hele school een fantastische dag vol plezier. Door de overzichtelijke indeling van het park en de beschikking over een gereserveerde verzamelplek, is een schoolreisje naar Toverland ook voor de leraren en begeleiders een groot succes!

Dáárom ga je op schoolreis naar Toverland
  • Leuk voor alle leeftijden
  • Veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk
  • Een beoordeling van 8,8
  • Weersonafhankelijk
  • Eigen verzamelplaats
  • Picknicken is toegestaan
  • Gratis parkeren voor bussen

Daar gaan we! Met de hele klas naar Toverland

Attractiepark Toverland heeft alles in huis: van spannende achtbanen voor de echte waaghalzen tot uitdagende klimtoestellen voor kleine avonturiers. Er zijn waterbanen, glijbanen, een bobbaan en er is zelfs een heus survivalparcours! Geen wonder dat Toverland al jaren de favoriete bestemming is voor schoolreisjes. Door het grote aanbod van binnen- én buitenattracties beleven kinderen van uiteenlopende leeftijden er de dag van hun leven. In het schoolreisonderzoek van 2017 werd Toverland beoordeeld met maar liefst een 8,8!

Een hele dag magisch plezier voor slechts €13,00 per persoon
In Attractiepark Toverland beleef je altijd de meest betoverende schooldag ooit. Ga samen op avontuur in de overdekte themagebieden Land van Toos en Magic Forest en ontdek de spannende buitenattracties van Magische Vallei en Troy Area. Trotseer samen met je klasgenootjes Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Schuilt er een echte heks of tovenaar in jou? Ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis en waag een ritje op een supersnelle motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen? Stap dan in de wildwaterbaan Backstroke waar jouw tocht in een boomstam eindigt met een splash van wel 15 meter.

 Overzicht prijzen
Zomer
vanaf 24 maart 2018 t/m 4 november 2018
Vroegboekactie
Boek en betaal voor 1 april 2018
€13,00
Regulier tarief €15,00
Winter
6 november 2017 t/m 23 maart 2018
m.u.v. schoolvakanties
Regulier tarief                         €8,50

Eten voor iedereen!

Zo’n dagje uit met de klas is natuurlijk helemaal compleet als er gezellig samen gegeten of gesnoept wordt. Verras de kinderen met een ijsje of een frietje met snack & saus. Begeleiders kunnen gebruikmaken van consumptiebonnen voor een lekker warm drankje.

Bekijk horeca arrangementen & extra’s

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven