Plezier voor de hele familie

Beleef samen met de hele familie de magie van Attractiepark Toverland. Ga samen met opa in houten achtbaan Troy, stap met je nichtjes op de razende motoren van Booster Bike of zet samen met je tante de snelste tijd neer in Maximus’ Blitz Bahn. Wie wordt er het natste in Djengu River? Of het nou is voor het jubileum van opa en oma, een familiereünie of gewoon als gezellig uitje met de hele familie; in Toverland beleeft ieder familielid een magisch dagje uit.

Groepen vanaf 20 personen?

Speciaal voor groepen vanaf 20 personen biedt Toverland aantrekkelijke entreeprijzen. Bekijk ook eens onze horeca-arrangementen, hiermee maak je jullie familiedag helemaal compleet.

Zijn jullie met minder dan 20 personen?

Wil je met een kleiner gezelschap een onvergetelijke dag beleven in Toverland?

Bestel dan hier je tickets
Zomer 2017 *

25 mrt. t/m 5 nov. 2017, m.u.v. Halloween

Entree groepen ≥120 cm € 23,00
Entree groepen 90-120cm € 18,00

* Prijzen zijn uitsluitend geldig voor groepen vanaf 20 personen (tegen volwassenetarief, ≥120 cm) en bij boeking voorafgaand aan het bezoek. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Uitgebreide mogelijkheden

Natuurlijk zijn er allerlei mogelijkheden om je familiedag een nog specialere invulling te geven. Begin de dag bijvoorbeeld met een “Magisch Welkom” in één van onze betoverende eventlocaties. ’s Middags is er de mogelijkheid te genieten van een heerlijke “Betoverende Lunch”. Uiteraard kunnen jullie tussendoor het attractiepark bezoeken om alle spectaculaire attracties uit te proberen! De magische dag wordt afgesloten met een verrukkelijk dinerbuffet. Willen jullie het dagje Toverland extra speciaal maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven