Plezier voor het hele gezin

Onze familiedagen zijn gebaseerd op een speciaal entreetarief, aangevuld met onze smaakmakende lunch- of dinermogelijkheden.

De dag begint gezamenlijk met een gezellig Magisch Welkom in één van onze betoverende eventlocaties. ’s Middags is er de mogelijkheid te genieten van een heerlijke Betoverende Lunch. Uiteraard kunt u tussendoor het attractiepark bezoeken om alle spectaculaire attracties uit te proberen! De magische dag wordt afgesloten met één van onze verrukkelijke dinerbuffetten.

Natuurlijk zijn er allerlei mogelijkheden om uw familiedag een nog specialere invulling te geven. Hierbij kunt u denken aan mooie uitnodigingen, busvervoer of een verrassend afscheidsgeschenk. Daarnaast biedt Attractiepark Toverland magisch entertainment aan, zoals een ballontovenaar, vriendelijke schminkers of een tafelgoochelaar.

Arrangementen vanaf 20 personen

Onze familiedag arrangementen zijn al te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Wil je met een kleiner gezelschap een onvergetelijke dag beleven in Toverland? Bestel dan hier je tickets.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven