Onvergetelijke momenten met de hele familie

Geniet van elkaar en deel deze fantastische dag. In Attractiepark Toverland krijgt quality time een magisch randje!

Vier de mooie momenten samen

Zomer 2017 *

25 mrt. t/m 5 nov. 2017, m.u.v. Halloween

Entree groepen ≥120 cm € 23,00
Entree groepen 90-120cm € 18,00

* Prijzen zijn uitsluitend geldig voor groepen vanaf 20 personen (tegen volwassenetarief, ≥120 cm) en bij boeking voorafgaand aan het bezoek. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Opa en oma die hun 60e trouwdag vieren. Mama die 50 wordt. Jullie jaarlijkse familiedag. In Toverland geniet je met de mensen waar je het meeste van houdt van een heerlijke dag vol magie. Vol geweldige familie attracties, groots plezier, shows en spektakel voor alle leeftijden. En het wordt nog mooier want kom je met 20 personen of meer dan kun je profiteren van een speciaal entreetarief. Dit wordt het meest gezellige en magische familie uitje ooit!

Exclusieve arrangementen vanaf 20 personen
Wil jij je bezoek aan Toverland extra bijzonder maken? Ga dan voor één van de mooie arrangementen die wij je bieden. Jullie dag begint met een bijzonder Magisch Welkom in één van onze betoverende eventlocaties. In de middag is het mogelijk te genieten van een Betoverende Lunch. Uiteraard kunnen jullie tussendoor het attractiepark bezoeken en alle spectaculaire attracties uitproberen! Sluit jullie magische familiedag af met één van onze verrukkelijke dinerbuffetten. Onze familiedag arrangementen zijn al te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Wil je met een kleiner gezelschap een onvergetelijke dag beleven in Toverland?

Bestel dan hier je tickets
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven