Inspirerende vergaderlocaties

Breng sfeer in jouw zakelijke ontmoetingen

De kracht van verbeelding

Wil je vergaderen op een bijzondere locatie? Toverland beschikt over een aantal zeer diverse evenementlocaties. Het park en haar zakelijke mogelijkheden vormen een geweldig decor voor vergaderingen, seminars, bedrijfstrainingen en workshops. Zowel voor kleine als grotere groepen vormen onze thematisch ingerichte ruimtes een unieke en prettige basis voor jouw dag.

Confertainmentroom Mystique

Confertainmentroom Mystique

In deze oosterse setting wordt een subtiele portie vermaak toegevoegd aan jouw zakelijke bijeenkomst. De prachtige locatie is bovendien uitgerust met een flip-over, een professionele beamer met schem en een geluidsinstallatie. Deze multifunctionele, geluidsdichte ruimte is ideaal voor presentaties, interactieve brainstormsessies en workshops. 

Meer informatie

Vergaderruimte Katara Plaza

Vergaderruimte Katara Plaza

De vrolijke en ongedwongen ambiance van Katara Plaza heeft een positief effect op uw zakelijke bijeenkomst. Katara Plaza bestaat uit een binnenlocatie waar u overdag terecht kunt. Deze vergaderruimte beschikt over een beamer met scherm en een geluidsinstallatie. Op de buitenlocatie met overdekt terras kun je in de avonduren jouw gasten verwelkomen.

Meer informatie
Deel deze pagina