Zakelijk ontmoeten in Toverland

Een goede zakelijke bijeenkomst start in een betoverende omgeving. Toverland is een plek waar de creativiteit extra wordt gevoed. Kom samen in een totaal andere wereld en stap even buiten de dagelijkse werkzaamheden. Van congres tot teambuilding, in Toverland kun je ongestoord en effectief aan de slag! De mogelijkheden bij jouw zakelijke bijeenkomst zijn eindeloos, waardoor de dag helemaal aansluit aan jouw wensen en behoeften.

Vergaderingen

Vergaderingen

De inspirerende vergaderlocaties van Toverland geven jouw zakelijke bijeenkomst een magische touch. Zowel voor kleine als grotere groepen vormen onze thematische vergaderruimtes een unieke en prettige basis. Verwacht van ons geen strakke, sobere vergaderruimtes maar speelse en verrassende omgevingen.

Succesvol brainstormen

Seminars

Seminars

Houd een omvangrijke bijeenkomst waar uw collega's kennis kunnen delen door middel van workshops of lezingen. Een moment om elkaar te inspireren en te versterken. Toverland beschikt over twee prachtige en multifunctionele vergaderlocaties. Een omgeving 'buiten de deur' stimuleert het loslaten van de dagelijkse werksleur.

Teambuilding

Teambuilding

Een goed team collega's dat voor elkaar klaarstaat is van onschatbare waarde voor een bedrijf. De energie van het park werkt aanstekelijk en de betoverende wereld van Toverland versterkt het wij-gevoel in het team. Ver weg van het kantoor en in de vriendelijke sfeer van nu leer je elkaar op een andere manier kennen. 

Trainingen

Trainingen

Effectieve trainingen voor groei en ontwikkeling geven in Toverland? Maak gebruik van ons park en onze diverse gethematiseerde locaties. Een moment waar samenwerken, communicatie en de persoonlijke kwaliteiten en talenten van je collega's centraal staan. Verbonden door deze beleving begint morgen een nieuwe dag op het werk. Een dag die helemaal anders voelt.

Deel deze pagina