Deze bedrijven gingen je voor!

Hier lees je verschillende ervaringen van bedrijven die eerder een (feestelijk) evenement hielden bij Toverland.

Sigma EigenZaak Familiedag

Flex

Flex

"De gehele organisatie werd me uit handen genomen door een professioneel team, die een plan aanleverde dat tot in detail was uitgewerkt en op zeer professionele wijze is uitgevoerd. Ons jubileumfeest was een ongekend succes! Al onze gasten hebben een top avond gehad en ik heb ontelbare bedankjes mogen ontvangen. Graag wil ik de professionele organisatie van Toverland bedanken dat ze van ons 20-jarig jubileumfeest een onvergetelijk feestavond hebben weten te maken."

Marlies van Nunen - Executive Assistant bij Flex

Cicero

Cicero

"Het feest heeft alleen maar positieve reacties opgeleverd. Ook hebben we veel mails binnengekregen van de medewerkers met bedankjes en complimenten. Het feest was geweldig en dat is het allerbelangrijkste!"

Astrid Mertens-Scheres - Manager Public Relations and Communication bij Cicero Zorggroep

Technische Unie

Technische Unie

"Het ZomerfesTUval in Toverland werd door onze medewerkers als beste familiedag tot nu toe beoordeeld met een 8,7! De meest gehoorde opmerking was, dat de organisatie zo goed geregeld was. Het eten, drinken, park en het speciaal ingerichte FesTUvaltterein werden als heel positief ervaren. Het was een zeer geslaagde familiedag!"

Jitske Lochtenberg - Adviseur Interne Communicatie

Peter Salciccia - Account Manager Non-Life P&V Verzekeringen CVBA

Wat een toffe sfeer en leuke plek voor een familiedag voor onze klanten! Een extra woordje van dank aan de medewerkers die achter de schermen de organisatie op zich hebben genomen. Ze waren steeds beschikbaar, steeds vriendelijk; dank jullie wel.

IBN

IBN

"Wij vierden ons 4e lustrum bij Toverland. Een groot succes! De tomeloze inzet van werkelijk al onze Toverland-contactpersonen, de oprechte belangstelling voor ons bedrijf, de bereidheid om het maximale te presteren: dit alles maakte de organisatie op zichzelf al tot een feest. En het resultaat mocht er wezen: bijna 4.500 medewerkers en hun partner hebben genoten van een fantastisch evenement. Een aanrader voor andere bedrijven die overwegen een evenement bij Toverland te laten plaatsvinden."

Sandra van Groenestijn - Manager Corporate Communicatie & Marketing IBN

Berden Mode, Wonen & meer

Berden Mode, Wonen & meer

"Iedereen heeft genoten van een magische avond die veel te snel voorbij was. We kunnen terugkijken op een fantastisch feest."

Anny en Marleen - Activiteitencommissie Berden Mode, Wonen & meer

Yvette van Rijswijck - Medewerkster P&O en KAM Raedts Bouwbedrijf

Wij waren met al onze medewerkers en hun gezinnen, te gast bij Toverland voor een familiedag. Van begin tot eind is alles super verlopen: de attracties waren top, de buffetten waren uitmuntend, het entertainment was super, en de gastvrijheid van de medewerkers van Toverland was overweldigend. Kortom: een zeer geslaagd dagje uit.

Deel referenties