Berden Mode, Wonen & meer

Op 25 januari bezochten Marleen en ik namens Berden Mode & Wonen de informatieavond bij Toverland, met in ons achterhoofd het naderende personeelsfeest. Wij waren direct gecharmeerd van MaMouche in Land van Toos. Deze locatie zat  toen middenin een grote verbouwing. We zijn toen stiekem door de hekken gaan gluren en wisten meteen dat dit de ultieme locatie was.

Een betovering

Een betovering

Vooral de sprookjesachtige inrichting met de leuke nisjes om te zitten sprak ons erg aan. Er moest veel geregeld worden. Maar het is gelukt! Het evenement startte met een vuurshow. Daarnaast waren er ballonnen in "Berden"-groen, zodat onze gasten meteen wisten waar ze moesten zijn. Bij binnenkomst konden de gasten op de foto bij de zingende fotografe en werden ze ontvangen door de directie die klaar stond met een welkomstdrankje. De vuurshow ging binnen nog even door om de onthulling van het nieuwe logo kracht bij te zetten en daarna barstte het feest los. Met de band Universe en DJ Bram ging het dak er af!

Anny en Marleen - Activiteitencommissie Berden Mode, Wonen & meer

Iedereen heeft genoten van een magisch feest en de avond was veel te snel voorbij.

Een heerlijke afsluiting

Iedereen heeft genoten van een magisch feest en de avond was veel te snel voorbij. Bij het naar huis gaan kregen de medewerkers nog een leuke goodiebag mee en buiten stonden de bussen alweer klaar. Iedereen werd veilig teruggebracht naar Blerick, Heerlen, Roermond, Sittard, Uden, Veghel en Varsseveld. Een hele organisatie maar het is allemaal goed gegaan en we kunnen terugkijken op een fantastisch feest.

Activiteitencommissie Berden Mode, Wonen & meer.
Anny en Marleen
 

Deel dit artikel