Trend: dagevents mét gezin voor meer loyaliteit en betrokkenheid

Steeds meer organisaties kiezen voor een bedrijfsfeest overdag. Dus geen standaard avondfeest of na-het-werk borrel, maar een tot in de puntjes verzorgd familiedag voor medewerkers en relaties met hun gezin waarbij het vooral draait om beleving. De toenemende populariteit komt onder meer doordat veel werkgevers de betrokkenheid bij hun organisatie willen verhogen. Maar er is nog iets gaande, namelijk: de vollopende privé-agenda van medewerkers en klanten.

Vooral nu, in een tijd waarin wederzijdse loyaliteit en vertrouwen zo belangrijk is, zijn dagevenementen een heel slimme en goede manier om dichterbij elkaar te komen. Want wanneer je als werkgever kiest voor een dagevent kun je dit meteen benutten om ook het gezin uit te nodigen. Het verwelkomen van de gezinsleden op je bedrijfsfeest is een fantastisch gebaar dat je medewerkers en klanten een heel bijzonder gevoel geeft. Het is de ultieme kans om een goede en loyale relatie met  elkaar op te bouwen.

Meerwaarde van een evenement overdag

Meerwaarde van een evenement overdag

In Attractiepark Toverland worden jaarlijks meer dan 150 bedrijfsevenementen, uiteenlopend van 20 tot 5000 gasten, georganiseerd. De gethematiseerde binnen- en buitenlocaties en natuurlijk de vele attracties en faciliteiten maken het een zeer geliefde plek voor dagfeesten. Maar wat is nou precies de meerwaarde van het organiseren van een evenement overdag?

Dat zit ‘m vooral in de wens van veel organisaties om meer betrokkenheid en binding onder hun medewerkers en relaties te creëren. Bij een dagfeest ontmoet het personeel elkaar ook eens buiten de werkvloer om. Mensen leren elkaar zo op een persoonlijker niveau kennen wat de onderlinge betrokkenheid verhoogt. Dit zorgt dat er een stevig fundament gelegd wordt voor de binding van je medewerkers met jouw bedrijf.

Dé oplossing bij overvolle agenda’s

Lekker met zijn alle naar Toverland. Een uitje voor alle leeftijden.

Dé oplossing bij overvolle agenda’s

Het plannen van een bedrijfsfeest is vaak lastig door overvolle privé-agenda’s. Bovendien brengen we de weinige vrije tijd die we overhouden het liefste door met het gezin. Juist hier schuilt een enorme kans! Steeds meer werkgevers buigen dit probleem slim om door het gezin te betrekken bij hun evenement. De keuze voor een attractiepark is dan snel gemaakt gezien de beleving, de vele faciliteiten en veiligheid.

"Magische gelukservaringen creëren, daar gaat het om. Vooral bij de organisatie van bedrijfsfeesten."

Attractie Booster Bike: De Booster Bike is een achtbaan waarbij je niet in normale karretjes zit, maar rondscheurt op een stoere motor

Met een heel gevarieerd aanbod van meer dan 30 attracties kunnen we in Toverland evenementen neerzetten die leuk zijn voor het hele gezin. We zijn een van de jongste en snelst groeiende attractieparken in de Benelux, nog dit jaar breiden we flink uit met de opening van een nieuw themagebied inclusief een gigantische Wing Coaster (met loshangende karretjes naast de rails voor een unieke vliegervaring) en een betoverende boatride voor de hele familie. Het park wordt anderhalf keer zo groot.

Gelukservaringen creëren, daar gaat het om. Vooral bij de organisatie van bedrijfsfeesten. Zo kunnen we na de persoonlijke ontvangst nog een gezamenlijk bedrijfsmoment creëren, bijvoorbeeld tijdens een lunch of barbecue, maar hebben de medewerkers daarnaast ook veel ruimte om zelf het park te verkennen. Het compacte karakter van het park zorgt ervoor dat je elkaar niet volledig uit het oog verliest en dat de mensen elkaar verspreid over de dag tegenkomen en met elkaar praten. Tijdens zo’n ritje in een houten achtbaan of wildwaterattractie leer je elkaar echt eens op een andere manier kennen.

Deel dit artikel