Trend: dagevents mét gezin voor meer loyaliteit en betrokkenheid

Steeds meer organisaties kiezen voor een bedrijfsfeest overdag. Dus geen standaard avondfeest of borrel na het werk, maar een tot in de puntjes verzorgde familiedag voor medewerkers en relaties met hun gezin waarbij het vooral draait om beleving. De toenemende populariteit komt onder meer doordat veel werkgevers de betrokkenheid bij hun organisatie willen verhogen. Maar er is nog iets gaande, namelijk: de vollopende privé-agenda van medewerkers en klanten.

Vooral nu, in een tijd waarin wederzijdse loyaliteit en vertrouwen zo belangrijk is, zijn dagevenementen een hele slimme en goede manier om dichterbij elkaar te komen. Wanneer je als werkgever kiest voor een dagevent kun je dit meteen benutten om ook het gezin uit te nodigen. Het verwelkomen van de gezinsleden op je bedrijfsfeest is een fantastisch gebaar dat je medewerkers en klanten een heel bijzonder gevoel geeft. Het is de ultieme kans om een goede en loyale relatie met elkaar op te bouwen.

Meerwaarde van een evenement overdag

Meerwaarde van een evenement overdag

In Attractiepark Toverland worden jaarlijks meer dan 150 bedrijfsevenementen, uiteenlopend van 50 tot 5000 gasten, georganiseerd. De gethematiseerde binnen- en buitenlocaties en natuurlijk de vele attracties en faciliteiten maken het een zeer geliefde plek voor dagfeesten. Maar wat is nou precies de meerwaarde van het organiseren van een evenement overdag?

Dat zit ‘m vooral in de wens van veel organisaties om meer betrokkenheid en binding onder hun medewerkers en relaties te creëren. Bij een dagfeest ontmoet het personeel elkaar ook eens buiten de werkvloer om. Mensen leren elkaar zo op een persoonlijker niveau kennen wat de onderlinge betrokkenheid verhoogt. Dit zorgt ervoor dat er een stevig fundament gelegd wordt voor de binding van je medewerkers met jouw bedrijf.

Dé oplossing bij overvolle agenda’s

Lekker met zijn alle naar Toverland. Een uitje voor alle leeftijden.

Dé oplossing bij overvolle agenda’s

Het plannen van een bedrijfsfeest is vaak lastig door overvolle privé-agenda’s. Bovendien brengen we de weinige vrije tijd die we overhouden het liefste door met het gezin. Juist hier schuilt een enorme kans! Steeds meer werkgevers buigen dit probleem slim om door het gezin te betrekken bij hun evenement. De keuze voor een attractiepark is dan snel gemaakt gezien de beleving, de vele faciliteiten en veiligheid.

"Magische gelukservaringen creëren, daar gaat het om. Vooral bij de organisatie van bedrijfsfeesten."

Attractie Booster Bike: De Booster Bike is een achtbaan waarbij je niet in normale karretjes zit, maar rondscheurt op een stoere motor

Toverland biedt een breed scala aan meer dan 40 attracties en shows die zorgen voor plezier voor het hele gezin. Als een van de opkomende attractieparken in de Benelux, blijven we groeien en evolueren. Dit jaar hebben we met trots 4 nieuwe attracties en 5 nieuwe belevenissen toegevoegd. Onze voortdurende ontwikkeling getuigt van onze ambitie en toewijding om steeds vernieuwend te zijn en onze bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Door voortdurend te blijven innoveren en nieuwe attracties en belevenissen toe te voegen, streven we ernaar om het toverachtige karakter van Toverland levendig te houden en onze bezoekers telkens weer te verrassen met spannende avonturen en magische momenten. We zijn vastbesloten om het attractiepark continu te laten groeien en te blijven streven naar het creëren van onvergetelijke herinneringen voor iedereen die ons bezoekt.

 

Bij Toverland draait alles om het creëren van betoverende ervaringen, vooral als het gaat om het organiseren van bedrijfsfeesten. Na een warm welkom kunnen we gezamenlijke bedrijfsmomenten faciliteren, zoals een gezellige lunch of barbecue. Daarnaast hebben medewerkers volop de gelegenheid om het park zelf te verkennen. Dankzij de compacte opzet van ons park verliezen ze elkaar niet uit het oog en komen ze gedurende de dag elkaar regelmatig tegen, wat leidt tot leuke interacties en gesprekken. Een ritje in een houten achtbaan of wildwaterattractie biedt een unieke gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen. Het is een perfecte manier om geluksmomenten te creëren en de teambanden te versterken tijdens een bedrijfsuitje in Toverland.

Deel dit artikel