Klaar voor een éxtra bijzonder feest?

Geniet van onze compleet verzorgde themafeesten. Van een Tropical Party met cocktails tot een compleet verzorgd Oktoberfeest! Opzwepende muziek, spannende attracties en feestelijke locaties met heerlijk eten en drinken. Het is deze magische combinatie die uw evenement tot een groot succes maakt. Natuurlijk zijn themafeesten op maat ook mogelijk. Wat dacht u van een feest geheel in lijn met het jaarthema van uw bedrijf? 

Biergarten Arrangement

Biergarten Arrangement

Schuif gezellig aan de lange tafels van de Biergarten. Eet, drink en lach samen tijdens een waar Oktoberfest in Toverland. Van oudsher een feest waarbij samenhorigheid en het leven gevierd worden.

Proost en hef uw glas

MaMouche Arrangement

MaMouche Arrangement

Verwelkom uw gasten in deze bijzondere harem. Door de zintuigelijke betovering van geur, licht en geluid, komt een Arabische wereld tot leven. Wat heeft de toekomst voor u in petto? 

Een Oosters themafeest

Katara Plaza Arrangement

Katara Plaza Arrangement

Zodra het mooi weer wordt, ruikt u hem: de barbecue. Ook in Toverland halen we de buitengrill graag tevoorschijn. Een BBQ party in Caribische sferen maakt het zomers gevoel helemaal compleet. Van knapperende vuurfakkels, een cocktailbar en danseressen tot live optredens: er is van alles mogelijk!

Een tropisch feest

Wunderbar Arrangement

Wunderbar Arrangement

Wanneer u op zoek bent naar een magische winterse sfeer voor een betoverende dag of avond, dan is Winter Wonderland in de Wunderbar het themafeest voor u!

Wonderbaarlijk feest
Deel deze pagina