Een bijzonder gebaar

Trakteer uw relaties op een unieke beleving en onvergetelijke momenten. Ontmoet elkaar in de ongedwongen en gemoedelijke sfeer van Toverland. Het perfecte moment om relaties, klanten of partners in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor de goede samenwerking. Een klantendag op een originele locatie? Dan bent u bij Toverland aan het goede adres! Hier kunt u inhoud en plezier uitstekend combineren tot een uniek evenement.

Een geweldige dag

Een geweldige dag

Relatiedagen in Toverland zijn zeer geliefd. Zowel jonge als oudere gasten kunnen genieten van onze uiteenlopende binnen- en buitenattracties. U heeft bovendien de hele dag exclusieve beschikking over één of meerdere evenementenlocaties. Daar kunnen gasten rustig samen zijn of kan amusement zorgen voor een verrassende wending van de dag.

"Alles tot in de puntjes goed georganiseerd vanaf binnenkomst tot vertrek! Na afloop enkel positieve reacties! Bedankt voor de hele leuke dag" - Egga Food BV

Alles geheel naar wens

Alles geheel naar wens

Van chique uitnodigingen vooraf tot een gezamenlijke busreis naar huis. Alles is mogelijk! De combinatie van heerlijk eten en drinken, prachtige locaties en spectaculaire attracties garandeert een daverende relatiedag. Ga voor een magische beleving en nodig uw relaties, klanten of leveranciers uit voor een onvergetelijke dag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Deel deze pagina