Unieke kerstbeleving in een magische omgeving

Maak de feestdagen deze kerst extra bijzonder met het nieuwe kerstmarkt-arrangement van Toverland. De ideale oplossing om uw waardering voor uw medewerkers te laten blijken!


Bekijk hierboven een sfeerimpressie hoe uw kerstmarkt er ook uit kan zien! Meer weten over alle mogelijkheden? Lees hieronder verder! 

Ook zo'n Kerstmarkt organiseren?

Ook zo'n Kerstmarkt organiseren?

Na een ontvangst met een hapje en drankje kunnen alle medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar ‘shoppen’ op een unieke kerstmarkt in themagebied Wunderwald, dat vanaf 350 medewerkers exclusief wordt geopend voor uw bedrijf. Met volop leuke kraampjes met een uiteenlopend en aantrekkelijk aanbod is er voor ieder wat wils. U kunt als bedrijf zelf kiezen welk bedrag de medewerkers te besteden hebben, waardoor dit arrangement geschikt is voor ieder budget. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een kerstmarkt te organiseren. Zodra dit wel weer mogelijk is zullen we dat hier communiceren. 

 

Attracties & hapjes

Attracties & hapjes

Tussendoor wordt er genoten van betoverend entertainment en een winterse mix van hapjes en drankjes, zoals Glühwein, warme chocomel, Erdinger en Reibekuchen. Natuurlijk stellen we diverse attracties speciaal voor uw bedrijf open, zodat alle medewerkers een ritje in het donker kunnen maken in bijvoorbeeld de achtbaan Booster Bike of de bobbaan Maximus’ Blitz Bahn.

Deel Kerstmarkt