Een glimlach voor jong en oud

Steeds vaker gaan ook de partners en kinderen mee tijdens een gezellig dagje uit met het bedrijf of een zakenrelatie. Wat een feest! Familiedagen vormen een prachtig cadeau voor uw medewerkers om later met een warm gevoel aan terug te denken. Schep vertrouwen en verbinding door uw medewerkers en relaties te betrekken bij deze speciale dag. Stap samen in een magische wereld vol spanning en avontuur.

Welkom allemaal!

Welkom allemaal!

Een gezinsvriendelijke cocktail van teamgeest, netwerken én attracties. Toverland creëert met liefde een volledig verzorgde dag waarbij alle wensen en mogelijkheden geheel op maat worden gerealiseerd. De plek om uw medewerkers in de watten te leggen en een exclusieve en gastvrije setting voor hun partners en gezinnen aan te bieden.

"Wij hebben een heerlijk, ontspannen dagje uit gehad in Toverland. Iedereen heeft ontzettend genoten en veel plezier gehad met elkaar" - True

Een dag vol plezier

Een dag vol plezier

Start de familiedag met een gezamelijk ontvangst. Een Magisch Welkom op een voor u exclusief gereserveerde evenementlocatie in het park. In de middag kunt u daar eveneens terecht voor een Betoverende Lunch of wellicht sluit u de dag liever af met een verrukkelijk dinerbuffet. Alles is mogelijk! Één ding is zeker: het wordt een dag vol attracties en plezier! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Deel deze pagina