Een glimlach voor jong en oud

Steeds vaker gaan ook de partners en kinderen mee tijdens een gezellig dagje uit met het bedrijf of een zakenrelatie. Wat een feest! Familiedagen vormen een prachtig cadeau voor je collega's om later met een warm gevoel aan terug te denken. Schep vertrouwen en verbinding door je collega's en relaties te betrekken bij deze speciale dag. Stap samen in een magische wereld vol spanning en avontuur.

Welkom allemaal!

Welkom allemaal!

Een gezinsvriendelijke cocktail van teamgeest, netwerken én attracties. Toverland creëert met liefde een volledig verzorgde dag waarbij alle wensen en mogelijkheden geheel op maat worden gerealiseerd. De plek om je collega's in de watten te leggen en een exclusieve en gastvrije setting voor hun partners en gezinnen aan te bieden.

"Wauw. Dit had ik niet verwacht toen ik een over een event nadacht bij Toverland. Ik denk dat er geen leuker uitje bestaat om samen met je collega's en hun gezinnen te beleven. Alleen maar positieve woorden vanuit mij!"

Een dag vol plezier

Een dag vol plezier

Start de familiedag met een gezamelijk ontvangst. Een Magisch Welkom op een voor jullie exclusief gereserveerde evenementenlocatie in het park. In de middag kun je daar eveneens terecht voor een betoverende lunch of wellicht sluiten jullie de dag liever af met een verrukkelijk dinerbuffet. Alles is mogelijk! Eén ding is zeker: het wordt een dag vol attracties en plezier! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Deel deze pagina