Een authentiek feest op een originele locatie

Een sfeer van betovering en fantasie hangt in de lucht. Het draait hier om ontspanning, plezier en beleving. In Toverland kunnen zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen georganiseerd worden. Welk evenement je ook organiseert, het zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering bij jouw gasten. Laat je verrassen door de feestelijke mogelijkheden.

Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

Een bijzonder feest voor een bijzondere mijlpaal. Een jubilieum wilt je delen met de mensen om je heen en moet gevierd worden! Een bedrijfsjubilieum wordt bij Toverland op maat voor jou samengesteld, geheel naar jouw wensen en verwachtingen.

Contactformulier

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Maak een echt feest van het personeelsfeest! Een speciale dag of avond waar collega's of zakenrelaties met veel plezier op terugkijken. Samen genieten van de spannende attracties, afgewisseld met een heerlijk hapje en een drankje. Wij richten uw personeelsfeest helemaal in zoals jij dit wilt.

"Wij hebben een geweldige dag gehad waar met name het personeel een grote invloed in heeft gehad! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!" - Benier

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Gelukkig nieuwjaar! De oliebollen, het vuurwerk en de champagne staan al klaar. In Toverland voegen we een vleugje extra magie toe aan jouw nieuwjaarsreceptie. Hef het glas met elkaar en proost op een geweldig nieuw jaar! Toverland organiseert graag een stijlvolle nieuwjaarsreceptie voor de hele organisatie. Trap het nieuwe jaar af in de fantasierijke wereld van Toverland.

Deel deze pagina