Een authentiek feest op een originele locatie

Een sfeer van betovering en fantasie hangt in de lucht. Het draait hier om ontspanning, plezier en beleving. In Toverland kunnen zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen georganiseerd worden. Welk evenement u ook organiseert, het zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering bij uw gasten. Laat u verrassen door de feestelijke mogelijkheden.

Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

Een bijzonder feest voor een bijzondere mijlpaal. Een jubilieum wilt u delen met uw mensen en moet gevierd worden! Een bedrijfsjubilieum wordt bij Toverland op maat voor u samengesteld, geheel naar uw wensen en verwachtingen.

Contactformulier

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Maak een echt feest van het personeelsfeest! Een speciale dag of avond waar collega's of zakenrelaties met veel plezier op terug kijken. Samen genieten van de spannende attracties, afgewisseld met een heerlijk hapje en een drankje. Wij richten uw personeelsfeest helemaal in zoals u dit wilt.

"Wij hebben een geweldige dag gehad waar met name het personeel een grote invloed in heeft gehad! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!" - Benier

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Gelukkig nieuwjaar! De oliebollen, vuurwerk en uiteraard champagne staan al klaar. In Toverland voegen we een vleugje extra magie toe aan uw nieuwjaarsreceptie. Hef het glas met elkaar en proost op een geweldig nieuw jaar! Toverland organiseert graag een stijlvolle nieuwjaarsreceptie voor de hele organisatie. Trap het nieuwe jaar af in de fantasierijke wereld van Toverland.

Kerstmarkt

Kerstmarkt

Maak de feestdagen deze kerst extra bijzonder met het nieuwe kerstmarkt-arrangement van Toverland. De ideale oplossing om uw waardering voor uw medewerkers te laten blijken!

Lees meer

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt! Sinterklaas vieren in Toverland? Wij organiseren heerlijke Sinterklaasmiddagen en -avonden op onze overdekte locaties in het park. Compleet met snoepgoed, pakjes, sfeerrijke aankleding en voldoende vermaak voor de kleintjes. Hopelijk is iedereen dit jaar lief geweest?

Deel deze pagina