Veelgestelde vragen

Alles over onze veiligheidsmaatregelen

Update 16 februari 2022


De aangekondigde versoepelingen uit de meest recente persconferentie zorgen ervoor dat je dagje Toverland er anders uitziet. Hieronder zetten we de wijzigingen voor je op een rijtje:

Vanaf 25 februari 2022:

  • Je kunt Toverland bezoeken zónder coronatoegangsbewijs. Ook is het dragen van een mondkapje én het houden van 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen niet meer nodig.

Coronamaatregelen

Verkoudheidsklachten

Blijf thuis als jij of iemand in jouw huishouden verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging) of koorts heeft.

Extra hygiëne

Was je handen regelmatig.

Pinbetalingen

Betaal zoveel mogelijk met pin.

Parkbezoek


Kan ik Toverland bezoeken zónder coronatoegangsbewijs
Ja, vanaf 24 februari 2022 bezoek je Toverland zónder coronatoegangsbewijs. 

Aanvullend: 
- Ook het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen is niet meer nodig.

Problemen bij je reservering 

Het lukt me niet om een reserving te maken, wat moet ik doen?
Mocht je, door welke reden dan ook, géén reservering kunnen maken voor een bezoekdag, mail dan naar info@toverland.nl. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen we om een foto of scan van de tickets (waarop o.a. de barcodes goed zichtbaar zijn) mee te sturen. Onze medewerkers kijken graag met je mee!  

Er is iets fout gegaan bij mijn tickets of het lukt niet om deze te bestellen. Wat moet ik doen? 
Je kunt hiervoor in contact komen met Global Ticket via de chatfunctie op tickets.toverland.com of stuur een bericht met een duidelijke omschrijving van je verzoek naar tickets.toverland.com/nl/ticketsupport.
­­


Reeds gekochte of gekregen tickets 

Hoe maak ik een reservering met een bestaand ticket?
Reserveren is eenvoudig. Selecteer je hoeveelheid tickets, voer de barcodes van de tickets in en kies een gewenste datum. Op je ingevoerde e-mailadres ontvang je een reserveringsbevestiging.

  • Let op: neem deze reserveringsbevestiging en het originele ticket mee naar de ticketcontrole. Alleen deze twee bewijzen geven je toegang tot het park. Er is een beperkte capaciteit van kracht, dus het kan voorkomen dat het maxmium aantal gasten op je gewenste bezoekdag al bereikt is. 
     

Extern gekochte tickets 

Ik heb extern tickets gekocht. Moet ik dan reserveren? 
Of je met je extern gekochte tickets nog een reservering moet maken, is afhankelijk of ze mét of zonder datum zijn aangeschaft:

  • Met datum: heb je een ticket aangeschaft met een specifieke datum? Dan is het niet nodig je bezoekdag te reserveren.

  • Zonder datum: heb je een ticket gekocht voor een periode (zonder bezoekdatum) - zoals bijvoorbeeld bij Albert Heijn, dan is een reservering noodzakelijk.​​ Je kunt op basis van de barcode een gewenste bezoekdag vastleggen via tickets.toverland.com/reserveren. Tijdens je bezoek is het noodzakelijk dat je zowel je reservering als je originele tickets meeneemt.

Abonnementvoordelen

Heb ik nog steeds korting op andere parken met mijn Toverland-abonnement? 
De voordelen met je Toverland-abonnement bij partnerparken van de Club van Elf, de branchevereniging van pretparken, kunnen verschillen. Het is hierdoor raadzaam om dit voor je bezoek altijd na te vragen bij het betreffende park. Vanaf 2 april 2022 is het weer mogelijk om met een ander abonnement Toverland met korting te bezoeken. Deze voordelige tickets kun je aanschaffen bij de ticketkassa's of Gastenservice. Ook is de 5% korting op horecaproducten en merchandise binnen Toverland gewoon geldig. Bekijk hier de geldende voordelen voor gasten met een Toverland-abonnement.

Groepen

Kan ik mijn schoolreis of groepsboeking wijzigen? 
Het is mogelijk om voor je schoolreis of groepsboeking een nieuwe datum vast te leggen. Neem per mail contact met ons op, dan bekijken we samen de opties om je reservering te wijzigen. Vanwege de huidige situatie kan je antwoord langer op zich laten wachten, echter proberen we je bericht z.s.m. te beantwoorden. 

Kan ik een kinderfeestje organiseren in Toverland?
Het is momenteel helaas niet mogelijk om een kinderfeestje te organiseren in Toverland.
Uiteraard ben je van harte welkom om samen met je huishouden tóch een magische verjaardag te beleven. Kom je op je verjaardag langs? Dan bezoek je Toverland helemaal gratis. Ook in dat geval is het nodig om je bezoekdag te reserveren

Stel je vraag via Facebook

Stond je vraag er hierboven niet tussen? Dat kan natuurlijk! Stel ons je vraag via Facebook Messenger!

Stel je vraag