Handige tips én voorbeelden voor je jubileumevenement

Wat een feest, je organisatie bestaat 5, 20, 50 of misschien zelfs wel 100 jaar! Dit wil je natuurlijk graag samen met genodigden vieren. Het organiseren van zo’n feestelijk evenement vergt een hele planning. Wie zijn de genodigden voor het jubileum? Waar wordt het evenement gevierd? Wordt het een avondfeest? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe pak je deze organisatie aan? Daar kan Attractiepark Toverland heel goed mee helpen, met deze handige tips en voorbeelden.

IBN Betovert

IBN Betovert

Bedenk dat een jubileum een bijzondere mijlpaal is

Een duidelijke, unieke doelstelling is de basis van een succesvol evenement. IBN heeft, samen met een evenementenbureau, aan de hand van de doelstelling, doelgroep en andere wensen voor een corporate festival in Toverland gekozen. De doelstelling voor dit evenement was dat de nieuwe CEO tijdens het jubileumevenement op spectaculaire wijze geïntroduceerd moest worden. Pijlers als waardering, saamhorigheid en trots moesten benadrukt worden. 

Voor het eerst in de geschiedenis sloten wij onze deuren voor reguliere gasten om de gasten van onze opdrachtgever te laten genieten van de exclusiviteit van het park. Het organiseren van dit jubileumevenement was daarom, ook voor ons, een bijzonder project.

Sandra van Groenestijn - Manager Corporate Communicatie & Marketing IBN

De tomeloze inzet van werkelijk al onze Toverland-contactpersonen, de oprechte belangstelling voor ons bedrijf, de bereidheid om het maximale te presteren: dit alles maakte de organisatie op zichzelf al tot een feest.

Flex 20 jaar

Flex 20 jaar

Laat je volledig ontzorgen 

Het 20-jarig jubileumfeest van Flex moest een onvergetelijk evenement worden voor de medewerkers. Uit vier opties werd voor Toverland gekozen omdat Flex volledig ontzorgd werd tijdens de gehele organisatie. Eén van de voordelen, ook voor het kostenplaatje, van het organiseren van een bedrijfsevenement in een attractiepark is dat een heleboel belangrijke elementen en voorzieningen, zoals bijvoorbeeld beleving, aankleding, parkeergelegenheid, foodpunten, drank, attracties en entertainment, al standaard aanwezig zijn. De locatie van jouw evenement staat representatief voor de uitstraling en beleving die je op jouw gasten wilt overbrengen.
 

Marlies van Nunen - Executive Assistant bij Flex

De gehele organisatie werd me uit handen genomen door een professioneel team, die een plan aanleverde dat tot in detail was uitgewerkt en ook op zeer professionele wijze is uitgevoerd.

Sta jij ook aan de vooravond van een bedrijfsjubileum?

Wij helpen je graag verder! Samen kijken we stap voor stap hoe het jubileum een magische beleving kan worden.

Neem contact op
Deel dit artikel