Toverland LIVE!

Festivalparadijs boordevol attracties en magische line-up op 21 mei 2022!

Update 23:00 - 21/05/2022: refund muntjes


Heb je niet al je muntjes opgemaakt? We zorgen voor een passende refund. Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor een update. 

Het festival is weer in de fles!


Was je bij Toverland LIVE!? Dan kijk je ontwijfeld ook terug op een paradijselijke avond vol geweldige artiesten en spectaulaire attracties! Aankomende week knallen we op onze socials nog met een stortvloed aan festival-plaatjes en een knallende aftermovie! 

Headliners op mainstage

Headliners op mainstage

Dé festivalhotspot van Toverland LIVE! is de Main Stage in Port Laguna. Tussen alle bontgekleurde geveltjes van dit tropische themagebied moet je zijn voor een écht feestje! De ultieme opwarmer krijg je hier door een lekkere DJ-set van Groove Safari als het voorprogramma van de headliners. Proost samen met je vrienden op een zinderende avond vol verrassende momenten én laat je helemaal gaan bij de sensationele namen die knallen vanaf het hoofdpodium:

Maan

Haar knallende stem en smooth dansmoves werken aanstekelijk, dus laat je ook helemaal gaan op één van de meezingers! Ze komen allemaal voorbij, dus laat vooral ook van je horen. 

Rolf Sanchez

Zet je beste beentje maar voor, want stilstaan is onmogelijk bij de tropische en swingende nummers van Rolf Sanchez! Het wordt opeens een paar graden warmer in Port Laguna. 

Kris Kross Amsterdam

Als je het beste van alles mixt, krijg je Kris Kross Amsterdam! Alle opzwepende beats en lekkere nummers zetten Port Laguna in één klap op z´n kop, dus haal je beste danspasjes maar uit de kast!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wil je weten welke attracties er open zijn, hoe duur de muntjes zijn óf heb je nog andere vragen? Bekijk snel al onze antwoorden.

Bekijk FAQ

Ontdek het zinderende programma

La Fuente vlamt bij Fēnix

Over feestjes gesproken! La Fuente zet het station van wingcoaster Fēnix letterlijk en figuurlijk op z'n kop! Dat wordt vlammen met alle knallende beats en als ultieme afsluiter vlammen tijdens een achtbaanritje!

Rewind brengt je terug naar toen en nu

Naast de watervallen van Katara spoel je samen terug naar de heetste hits van toen en flash je forward naar de nummers van nu! Voor deze partymix, die niet te stoppen is, zorgt Rewind wel. En jij? Jij bent ook niet meer te stoppen!

Funtainment door het hele park

Ook wanneer je door het park loopt, val je al snel van de ene verbazing in de andere. Laat je verrassen door bijzonder en spraakmakend funtainment verspreid door het hele park. Je komt bijna ogen en oren te kort. 

Lekker loungen in Ithaka

Even opladen onder het genot van een smakelijk hapje, drankje en lekkere muziek, terwijl houten achtbaan Troy langs je voorbij raast.

Smakelijke hapjes en drankjes

Al die dansmoves maken hongerig of toe aan een drankje? Laat je verleiden door verrukkelijke snacks en kleurrijke cocktails. Proost samen met je vrienden op alle avonturen die je deze avond gaat beleven! 

Al je favoriete buitenachtbanen

Je handjes gaan niet alleen in de lucht bij alle headliners en area's, maar ook tijdens al je achtbaanritjes. De snelste achtbanen van Toverland zijn allemaal voor je geopend. Goed voor gegarandeerde adrenalinekicks. Ook dat maakt Toverland LIVE! zo uniek!