TOVERLAND LIVE!

Festivalparadijs boordevol attracties en magische line-up!

''Het feest is uit de fles!''

21 mei 2022 vanaf 19.00 tot 00.00 uur - 18+ 

Met geweldige artiesten, spectaculaire attracties en verrukkelijke foodstands veranderen de 4 outdoor themawerelden van Toverland in een waar festivalparadijs! Een oase van sfeer, dance-area's en onverwachte ontmoetingen. Mis het niet! 


Update coronavirus:
Door de beperkende coronamaatregelen kan Toverland LIVE! helaas niet doorgaan in 2021 in de vorm zoals we dat graag willen. We vieren daarom dit feest met je op 21 mei 2022. Had je al tickets? Bekijk snel onze compensatieregeling!

Compensatieregeling

Main Stage

Speciaal voor deze bruisende avond wordt het zomerse Port Laguna omgebouwd tot feestelijke festival-spot met groots podium en diverse stands voor hapjes en drankjes! Proost met je vrienden en dein mee met de muziek van de headliners.

Update 23 november 2021: André Hazes heeft zijn show bij Toverland helaas afgezegd. We zijn op dit moment bezig om een alternatieve line-up samen te stellen. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Wil je niets missen van het complete programma? Bekijk snel alle highlights hieronder! 
 

Don't miss a thing!

Main Stage | Port Laguna

Port Laguna is dé feest-hub! Hier vind je de reusachtige Main Stage en ga je langs bij de Food- en Drinkstands. De spetterende line-up zorgt voor gegarandeerd dans- en feestplezier!

Full Colour Experience | Station Fēnix

Helemaal ondersteboven in Fēnix! Niet alleen de achtbaan-rit is sensationeel, maar ook station zelf! Deze bouwen we om tot legendarische en unieke club met dansvloer! Met La Fuente achter de draaitafel gaat hier het dak eraf. 

Rewind Stage | Magische Vallei

Haal je dansmoves maar uit de kast! Hier spoel je terug naar de hits van toen en vooruit naar die van nu. Fonteinen, watervallen, muziek en lampjes, hier kom je helemaal in een tropische vibe! 

Local Stage | Ithaka

In Ithaka kun je in intieme setting genieten van een lokale, muzikale held. Houten gigant Troy raast ook nog voorbij met 90km/h, terwijl jij een rondje geeft aan je vrienden. 

Funtainment | Hele park

Loop je naar je favoriete attracties, dan kan het zijn dat je zomaar onverwachte entertainment-acts tegenkomt op de meest (te) gekke plaatsen. Je avond Toverland was nog nooit zo spraakmakend. 

Ondersteboven van attracties

Écht de voetjes van de vloer tijdens deze festival-avond? Gil je longen uit je lijf in wing coaster Fēnix en houten achtbaan Troy! Plak er ook een ritje in Scorpios, Booster Bike, Djengu River, Dwervelwind en Merlin's Quest achteraan. 

Had je al tickets voor 21 mei 2021?

Ondanks dat we het feest dit jaar, vanwege de beperkende coronamaatregelen, niet kunnen organiseren zoals we willen, doen we het volgend jaar dunnetjes over! Lees snel alles over je compensatie.

Naar compensatieregeling
Deel deze pagina