Mindervaliden en rolstoelgebruikers

De attracties in Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. In veel gevallen kun je met een rolstoel via de uitgang naar binnen. Gasten met een beperking mogen via de uitgang de attractie betreden en/of enkele begeleiders meenemen. Hiervoor heb je een speciaal toegangsbandje nodig. Dit bandje is, op vertoon van een verklaring, op te halen bij de Gastenservice.

Speciale toegang attracties

Speciale toegang attracties

Wij vragen gasten met een niet-zichtbare handicap om een verklaring (van de huisarts, dokter of psycholoog én een identiteitsbewijs) waarin staat dat wachten niet mogelijk is. Voor groepen geldt dat een brief van de instelling voldoende is.

Liften

Liften

De attracties Maximus’ Blitz Bahn, Djengu River en Dwervelwind beschikken over een lift. Vraag een medewerker in het park om hulp wanneer je hier gebruik van wilt maken. Van sommige attracties kun je alleen gebruikmaken indien je zelfstandig kunt zitten, een hoge overstap kunt maken en/of zelfredzaam bent bij een eventuele evacuatie. Rolstoelgebruikers ontvangen gratis entree.

Deel deze pagina