BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING

Dwervelknuffel

Attractiepark Toverland is een terugroepactie gestart voor de Dwervelknuffels die in de winkels van het park gekocht zijn.

Het product kan onveilig zijn in gebruik. De ogen van de Dwervelknuffels kunnen loslaten. Bij het inslikken van de kleine onderdelen kan gevaar voor verstikking ontstaan. Toverland heeft daarom besloten deze productie van de Dwervelknuffels terug te roepen.

De terugroepactie betreft de Dwervelknuffels roze en blauw die zijn verkocht vanaf 1 maart 2022 tot en met 15 juni 2022. De knuffel heeft batchnummer 21-TL-20, vermeld op het kartonnen kaartje bevestigd aan de knuffel.

Wanneer je in het bezit bent van een Dwervelknuffel die is gekocht in deze periode, zorg er dan voor dat deze niet meer binnen het bereik van kinderen is. Deze terugroepactie geldt niet voor Dwervelknuffels gekocht vóór 1 maart 2022 of met andere batchnummers.

Je krijgt van ons het aankoopbedrag terug. Vul hiervoor het onderstaande refundformulier in en stuur deze - samen met de knuffel - op naar onderstaand postadres of lever hem in bij souvenirshop Mundo Magica.

Postadres
Attractiepark Toverland
Antwoordnummer 2502
5975 ZX Sevenum