Spektakel vanaf 25 meter hoogte

Port Laguna komt deze zomer meer dan ooit tot leven! Spanning en spektakel zijn verzekerd door halsbrekende touren, hoge duiken én indrukwekkende effecten! Oooh's en aaah's! 

Duur: 15 minuten | Port Laguna (entreegebied) | Nederlands én Engels gesproken

Strijd tussen goed en kwaad

Op het strand van Port Laguna is een parelschip aangespoeld! Dit is hét decor voor onze nieuwe, spetterende duikshow. Hier wordt een epische strijd gestreden tussen goed én kwaad om de parel van Port Laguna! Wie zal er winnen? Kijk ademloos naar spannende effecten, een spectaculaire vuursprong én een dodemansduik van maarliefst 25 meter hoogte! 

Maak kennis met de personages

Strandjutter Jonathan

Jonathan is een vrolijke jongen. Dat hij géén gevaar ziet, kan nog wel eens gevaarlijk zijn. Hij is vaak onvoorbereid wat zorgt voor spannende situaties. 

Strandjutter Dave

Als je het over Dave hebt, heb je het over avontuur! Hij gaat niets uit de weg, maar kan soms toch wat onzeker zijn. Géén avontuur is te groot, al vindt hij het soms best spannend. 

Strandjutter Mariël

Mariël stapt al snel naar voren als er een natuurlijke leider moet zijn. Ze is uit op avontuur en kan daar uren over dagdromen! Stoer is ze ook in haar doen en laten. 

Captain Red Velvet

Het is uitkijken geblazen voor deze Captain. Hij kan erg snel explosief en agressief worden. In alles gaat hij géén gevaar uit de weg, dus houd hem vooral te vriend.

Zeerover Ernesto

Door een behendige zwaardtechnieken weet Ernesto zijn tegenstanders snel uit te schakelen. Het is dus flink oppassen voor deze sluwe Zeerover! 

Zeerover Katrina

Als Katrina haar zwaard trekt, deinst iedereen achteruit! Dit is de enige piratenvrouw van de zee waar iedereen de bibbers van krijgt. Oppassen dus! 

Hier vind je de Battle of Port Laguna

Port Laguna

Wat is de snelste route naar The Battle of Port Laguna en wat zijn de showtijden? Download de Toverland-app.

Deel de Duikshow