Beleef samen een magische dag

Beleef samen een magische dag

Vanaf 28 maart introduceren we variabele entreeprijzen gedurende het jaar. Benieuwd welk ticket je wanneer nodig hebt? Oriënteer je hieronder alvast met de ticketinformatie, de tickets zijn later dit seizoen beschikbaar. 

Toch een ticket nodig van vóór 28 maart? Klik hier

Onze nieuwe ticketsoorten

Bekijk hieronder onze nieuwe ticketsoorten en de vanaf-prijzen. Ook zie je hieronder hoe je de tickets in de nieuwe kalender terug gaat zien en wanneer ze geldig zijn. De nieuwe tickets zijn later dit seizoen beschikbaar. 

Bekijk de ticketkalender (PDF)

Onze nieuwe ticketprijzen

Bekijk hieronder het complete overzicht van onze nieuwe ticketprijzen voor 2020. Wil je meer weten over de nieuwe vanaf-prijzen en tickettypes, lees hier meer! 

Volwassenen en kinderen

Overige toegangstickets

Groepstickets

FAQ - veelgestelde vragen

Ik heb een ticket op datum gekocht, maar kom op een ander moment. Wat moet ik doen? 
Het kan voorkomen dat je tickets hebt gekocht, maar je door omstandigheden niet op die dag kunt of wilt komen. Heb je bijvoorbeeld een Goud-ticket en wil je langskomen op een Midzomeravond (Platina-ticket is hier geldig), dan kun je het verschil in prijs tot de kassaprijs bijbetalen. Op deze manier kun je je huidige ticket upgraden. Ga hiervoor op de dag van je bezoek naar de Gastenservice, bij de hoofdentree. Deze upgrade-regeling is enkel in ons zomerseizoen geldig.
 

Deel deze pagina