Openingstijden
Vandaag: 10:00 - 17:00 uur
-3°
Vandaag open: Land van Toos - Magic Forest Vandaag gesloten: Troy Area - Magische Vallei

Booster Bike is gesloten vanwege onderhoud

Scorpios geopend

Paarden van Ithaka geopend

Overnachten

Wil je een weekend weg in eigen land, een familieweekend of meerdaags uitje voor het hele gezin? Wij hebben de ideale weekendtip. Kom overnachten in de buurt van Attractiepark Toverland en maak van een betoverende dag een magisch mooi weekend of een betoverende vakantie. In de prachtige, natuurlijke omgeving van Toverland zijn voor ieders smaak en budget accommodaties om te overnachten te vinden. Een aantal van deze accommodaties biedt een aantrekkelijke combinatie van overnachten en (onbeperkt) bezoek aan Toverland. In het onderstaande overzicht staat een gevarieerd aanbod aan hotels, campings en vakantieparken waarmee wij samenwerken.

Op slechts 5 minuten rijden van Toverland liggen Center Parcs Limburgse Peel en Center Parcs Het Meerdal. Boek nu je vakantie bij een van deze mooie parken en geniet van magisch voordeel.

Naar de website

De Schatberg is een veelzijdig park voor jong en oud op loopafstand van Attractiepark Toverland. Je kunt hier terecht voor chalets, villetta’s, bungalows en een groepshotel. Voor de kinderen die nog niet moe zijn na een dag vol magie valt er nog van alles te ontdekken. Misschien komen Tommie Tomaat en Lila Lavendel zelfs wel een kijkje nemen!

Naar de website
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven