Winterdagen waar je het warm van krijgt

Winterdagen waar je het warm van krijgt

18 dec. t/m 9 jan. 2022

Tijdens de Magische Winterweken beleef je samen de warmste momenten, want hier geniet je van hartverwarmend entertainment, sfeervolle kampvurenfavoriete attracties én heerlijk warme hapjes en drankjes! Dé ultieme quality-time voor je hele gezin tijdens bijvoorbeeld de kerstvakantie.


Geopende werelden: Land van Toos (indoor), Wunderwald (indoor) en Ithaka (outdoor).

Bekijk openingstijdenkalender
Rooster een marshmallow

Wat is er nu gezelliger dan je eigen marshmallow roosteren boven een groot kampvuur? Op de achtergrond raast houten achtbaan Troy voorbij. Het lijkt net een kerstkaart.

Hartverwarmend entertainment

Swing gezellig mee met winterse klanken of laat je inpakken door de Winter Wonder Verzamelaars. Ook Toos & Morrel zijn weer van de partij met een échte wintershow. Klap je lekker warm.
Bekijk voor actuele showtijden de Toverland-app.

Warme winterkost

Deze winter serveren we je extra lekkernijen. Dus geef niet alleen je ogen goed de kost. Warm je op met één van de vele 'warme winterspecials'.

Opladen en opwarmen

Opladen en opwarmen

Gillen zonder te rillen! Voordat je je adrenaline op de proef stelt in de snelste houten achtbaan van de Benelux, Troy, warm je je eerst nog even op bij het kampvuur! En weer door, want tijdens de Magische Winterweken is er zoveel te beleven in Toverland. Ook tijdens de kerstdagen. Ga op avontuur in de attracties of swing mee met de mooiste winterliedjes! 

Download de Toverland-app

Unieke Christmas Coaster

Unieke Christmas Coaster

Kom in dé ultieme kerststemming door non-stop kerstmuziek, feestelijke kerstversiering, een sneeuwkanon en ludieke soundeffects! Dit jaar dossen we de achtbaan extra uit in een magisch kerstjasje, dus sla een ritje Booster Bike vooral niet over tijdens de Magische Winterweken.