Zegevieren in Troy Area

Eeuwen geleden trokken Griekse helden ten strijde in hun slag om Troje. Om de stad te overwinnen bedachten ze een list: ze verstopten zich in een enorm houten paard en drongen de poorten binnen. Nu zijn de strijders neergestreken in Toverland waar ze opnieuw met gigantische houten gevaartes hun domein afbakenen. Betreed Troy Area, een plek waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning!

Paarden van Ithaka

Troy

Scorpios

Triomf van de Benelux

In Troy Area krijgt de heroïsche mythe een nieuwe wending, hier blijven alleen de dappersten overeind. Neem plaats in de strijdwagens van Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Een gigantisch houten gevaarte waarmee de strijders op volle snelheid de stad veroveren. Ervaar zelf het magische gevoel van overwinning!

Meer over Troy

DesTroy: als de oude geesten terugkeren…

Wanneer Halloween Toverland overneemt, ontkomt ook Troy Area niet aan de duivelse krachten van Trojaanse krijgers uit vervlogen tijden. In de macht van het kwaad strijden zij opnieuw en dit keer worden ze geholpen door zwevende Medusa’s en losgebroken Minotaurussen. Ze spannen samen en doen er alles om jou de weg naar Troy Area te versperren. Wie zal overwinnen? Kom oog in oog te staan met deze vervloekte wezens uit de hel…

Halloween

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven