Je wordt blij in de Magische Vallei

In de Magische Vallei hangt een heel bijzondere sfeer. Het is er vrolijk en vrij! In deze kleurrijke wereld van magie beleef je de meest fantasierijke attracties. Maar je kunt er ook heerlijk ontspannen, neem de tijd. Terwijl je uitrust op het mooie terras word je ineens verrast door een sierlijk waterballet. In de Magische Vallei leeft het, zelfs op plekken waar je het niet verwacht…

 

Djengu River

Coco Bolo

Tolly Molly

Dwervelwind

Vallei vol unieke belevenissen

De Magische Vallei herbergt een aantal unieke attracties. Van het vertederende watercarrousel Tolly Molly tot de daverende Dwervelwind. De stoere Booster Bike waarbij je met 75 km per uur door de wind suist en het wildwateravontuur Djengu River. Dat maakt de Magische Vallei zo leuk. Voor kleine én voor grote mensen.

 

Vrolijk volkje vol magie

Ontmoet de bijzondere bewoners van de Magische Vallei: de Dwervels. Een tevreden volkje met felgekleurde haren, grote schattige ogen en een opperbest humeur. Vrolijk zijn ze zeker, in Toverland voelen zij zich thuis en genieten ze van de prachtige omgeving. De Dwervels zijn één met de natuur, samen zorgen zij dat er door de Magische Vallei een gevoel van vrede, hoop, liefde en geluk stroomt.

Ontdek de magie van de Dwervels

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven