Toverland in winterse sferen

In de winter beleef je warme avonturen in Toverland.

Toverland Winter

Tijdens het winterseizoen, van 6 november 2017 tot 24 maart 2018, zijn Land van Toos en Magic Forest geopend.

Geniet van een magische winterdag

O, wat is het hier gezellig! Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Van al dat klimmen en klauteren in Land van Toos word je wel een beetje moe. Tijd voor een dampende beker chocolademelk. Gaan we daarna weer door met spelen!

 

Nog één ritje!
Vanaf 6 november 2017 start de winterse magie in Toverland. Beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, zijn het hele jaar geopend. Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

Genoeg attracties zijn open
Ook al zijn Magische Vallei en Troy Area in diepe winterslaap, er is nog steeds heel veel te beleven in Toverland. Duikel van boven naar beneden in Morrel Hopper, ga op volle snelheid van de vele glijbanen die Land van Toos rijk is of test de nieuwe uitvinding van Maximus Müller: een elektronische bobsleebaan waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard je gaat. Winter in Toverland is fantastisch voor het hele gezin!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven