Bekende YouTubers en spannende attracties

Update coronavirus: Door de genomen maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn evenementen tot 1 september 2020 verboden. Hierdoor hebben we de beslissing genomen om ook YOUTUBERSxTOVERLAND op 5 juli 2020 te annuleren. Op dit moment bekijken we de mogelijkheden om dit evenement met bekende YouTubers, TikTokkers en influencers in 2021 weer te organiseren. 
 

De eerste headliners zijn:

#Kalvijn

''Doe eens gek, je bent al normaal genoeg.'', dat is het motto van Kalvijn! Met 1,2 miljoen(!) volgers op YouTube, volg jij hem vast ookal. Dit multi-talent is ook nog een filmster en draait zijn eigen plaatjes.

#Furtjuh & #GewoonThomas

Rutger en Thomas zijn onafscheidelijk. Ook in hun vlogs! Geen challenge is deze mannen te gek. Iedere week mag je op dinsdag en donderdag weer nieuwe spraakmakende avonturen verwachten op hun accounts. 

#Mylène&Rosanne

Zeg je Mylène dan zeg je Rosanne, zeg je Rosanne dan zeg je Mylène! Deze happy tweeling ken je misschien nog wel van het Junior Songfestival of juist van hun dansjes op TikTok of het RTL4-programma All Together Now! 

Benieuwd naar meer?

Benieuwd naar meer?

We begrijpen volkomen dat je nu de complete line-up al wil weten. We houden je echter nog even in spanning! Op een later moment maken we via deze pagina en onze socials het exacte programma en tijden bekend. Stay tuned! 

Even terugblikken naar vorig jaar? Check het foto-album vol hoogtepunten op Facebook

 

Kom maar op met die hoogtepunten
Deel deze pagina