Tropische festivalsfeer voor de hele familie

Elke woensdag en zaterdag van 17 juli t/m 17 augustus 2019

Als de temperaturen stijgen, is het weer tijd voor de Midzomeravonden in Attractiepark Toverland. Ook deze zomer worden het weer sfeervolle avonden, waarbij het park geopend is van 10:00 t/m 23:00! Ontdek hieronder snel alle spraakmakende entertainmentacts en sensationele shows! 

Spectaculaire vuurwerkshow

Spectaculaire vuurwerkshow

Vanaf 17 juli t/m 17 augustus is Toverland elke woensdag en zaterdag tot 23:00 uur geopend. Nadat de zon is weggezakt komt de magie van Toverland pas écht te voorschijn! Het park is dan extra feeëriek verlicht.

Als spetterende afsluiting geniet je om 22:45 van 'Discover your own Magic', onze vuurwerkshow op bekende Toverland-melodieën! Mis het niet! 

Spetterende Duikshow

Spetterende Duikshow

Deze zomervakantie kun je in Port Laguna genieten van een spetterende Duikshow: Battle of Port Laguna! Zal het de strandjutters lukken om de parel te veroveren? Mis deze strijd niet! 

Ja, ik wil meer weten!

Port Laguna: bruisende boulevard

Port Laguna: bruisende boulevard

Port Laguna is altijd al zomers, maar tijdens de Midzomeravonden waan je je écht even op de Ramblas! Terwijl je slentert over de Via Magia kom je van alles tegen. Van een gratis(!) karikaturist tot de Spaanse klanken van Sonidos de Solaris.

Dit jaar is de familie Magistralis extra vaak te bewonderen én ze laten je graag al hun magische vondsten zien! Strijk neer op een zonovergoten terrasje om bij te komen. Ondertussen geniet je ook nog van de spectaculaire Duikshow én een afsluitende vuurwerkshow! 

Bekijk het timetable
Shows vol spektakel

In Port Laguna ontdek je meer shows dan ooit:
- Duikshow: Battle of Port Laguna
- Magiezijn
- Spetterende vuurwerkshow 

Flaneer langs entertainment

Al deze acts loop je zomaar tegen het lijf: 
- Familie Magistralis én straatverkopers
- Karikaturist 
- Sonidos de Solaris (muziek)
- La Sirena Regida (Living Statue)

Samen een hapje eten

Neem plaats op één van de  terrasen én geniet van lekkers:
- Solaris - ijscoupes en ijskoude drankjes
- Manaña - frietjes, snacks en broodjes  
- Mundo Magica - snoep en andere zoetwaren 

Ithaka: spierbundels gezocht

Ithaka: spierbundels gezocht

Aan de voet van stoere, houtenachtbaan Troy ligt er gevaar op de loer! Maar wees gerust, het Trojaanse legioen houdt een oogje in het zeil. Ze bereiden je maar al te graag voor bij het reusachtige houten paard én brengen je zo de kneepjes van het vak bij. Ben jij sterk genoeg om je aan te sluiten bij het legioen en Ithaka te beschermen? 

Voor nog meer spanning en sensatie moet je bij het station van Troy zijn! Daar voeren heldhaftige vuurspuwers vijf keer per Midzomeravond een vurige show op met metershoge vlammen! Als dat maar goed gaat! Even bijkomen doe je een stukje verderop met een heerlijke Spirello! 

Bekijk de showtijden
Vurig entertainment

Het entertainment van Ithaka zet je in vuur en vlam. Soms zelfs letterlijk:
- Helios - Vuurshow 
- Troyaanse Legioen 

Heerlijk happen

Genoeg spanning? Neem plaats op het terras tegenover Troy voor lekkers:
- Spirello's 
- Softijs, chips en ijskoude drankjes 

Duistere rit

Een ritje in Troy wordt - als de zon is weggezakt - extra spannend! Voor het je weet stort je 35m naar beneden de duisternis in! Weer beneden zie je dat héél Ithaka extra magisch is uitgelicht. 

Avalon: mysterieuze verhalen

Avalon: mysterieuze verhalen

Sinds vorige zomer raast Fēnix over Avalon! Aan de voet van deze wingcoaster komt deze themawereld deze zomer extra tot leven! Zie je dat nu goed? Loopt daar Merlijn? Hij vertelt je zijn meest heldhaftige verhalen, dus ga er vooral even voor zitten. Misschien heeft hij ook nog wel tijd voor een selfie, al zul je wel even uit moeten leggen wat dat is! 

Strijk ook neer op één van de grote terrassen van The Flaming Feather! Geniet van het ondergaande zonnetje en het wijdse uitzicht over Merlin's Quest! De Troubadours van Avalon weten dit plekje ook maar al te goed te vinden. Lach, dans én swing mee met de vrolijke klanken van dit olijke trio! 

Bekijk het timetable
Mysterieus entertainment

Luister naar verhalen en vrolijke klanken:
- Verhalen van Merlijn
- Troubadours of Avalon 

Gillen en genieten

Stap in de 40 meter hoge wingcoaster Fēnix én kies je favoriete kant! Liever iets langszamer dan 95 km/h? Stap in Merlin's Quest en maak een boottocht naar de bron van het eeuwige leven. 

Samen tafelen

Samen dineren of een snelle hap en door: 
- The Flaming Feather - à la carte én o.a. onbeperkt spareribs 
- Smouldering Roast - softijs en milkshakes 

Land van Toos: één groot feest

Een wereld vol vliegensvlugge glijbanen en klim & klauter plezier

Land van Toos: één groot feest

In het Land van Toos is het altijd feest, maar tijdens de Midzomeravonden helemaal! Terwijl de Toos-Express vrolijk haar rondjes maakt, ravotten de allerkleinste op de Klimhoed! Hun favoriete karakters Toos en Morrel hebben meer tijd dan ooit voor foto's! Misschien halen ze ook nog wel gekke streken uit.

Stijgt de temperatuur naar zomerse waardes, stap in de Drakenslangen voor gegarandeerde verkoeling! Ondertussen geniet je ook nog eens van Bubbele Magic. Deze magische reizigers hebben over de hele wereld de mooiste bubbels verzameld. Op deze tussenstop in Toverland kun jij van deze betoverende bubbels genieten! Wat een prachtige kleuren. 

Bekijk de showtijden
Vrolijk gezelschap

In het Land van Toos wordt een feestje gebouwd tijdens:
- Toos & Morrel - Meet & Greets 
- Bubble Magic 

Zwieren én zwaaien

Stap in de Toos-Express en ontdek het Land van Toos in een sneltreinvaart! Zwaai ondertussen wel even naar het gezelschap op het Bosterras! Ook de Truukjes maken tot in de late uurtjes hun vertrouwde rondjes. 

Lekkere tussendoortjes

Even bijkomen van alle pret? Ga langs bij: 
- Bosterras: koude drankjes én snacks
- Magische Medina (bij drukte geopend): o.a. frietjes, pizza's en soepen

Magische Vallei: avontuurlijk genieten

Magische Vallei: avontuurlijk genieten

Verscholen tussen de bomen en rotspartijen vind je een magische wereld vol verkoeling én ritmische muziek! In de Magische Vallei huizen tijdens de Midzomeravonden niet alleen de Dwervels, maar ook de Karari! Een Polynesisch volkje dat je niet kunt missen door hun kleurrijke verschijningen en vrolijke klanken! 

Net iets te warm gekregen van het dansen? Stap in Djengu River voor een verkoelende rit langs watervallen en door wilde stroomversnellingen! Ben jij diegene met een nat pak? Als de zon is weggezakt komt even verderop Fountainshow Katara extra tot leven door magische belichting én betoverende muziek! 

Bekijk het timetable

Muzikaal entertainment

Swing mee op de klanken van: 
- Katari - Polynesisch volkje met vrolijke muziek
- Katara - Fonteinenshow met licht, rook én muziek

Verfrissend én verkoelend

Op de warme zomeravonden is de Magische Vallei een oase vol water! Stap in wildwaterbaan Djengu River voor een gegarandeerd afkoelende rit. Durf je de brug door Katara - Fountain of Magic te nemen? Een nat pak gegarandeerd! 

De keuze is reuze

Katara Plaza heeft alles wat je hongerige maagje begeerd: 
- Vers belegde broodjes en ijskoude smoothies 
- Verfrissende Swirl's
- Koffie, warme dranken en gebak

Wunderwald: gezellig inhaken

Wunderwald: gezellig inhaken

In het Wunderwald moet je zijn voor spannende avonturen!  Wat dacht je van een spetterende tocht door de rotsen, maar dit tochtje blijkt al snel een stuk wilder dan gedacht! Achteruit, vooruit én daar komt de grote splash! Expedition Zork zorgt gegardandeerd voor afkoeling tijdens de warme zomerdagen!

Dan gaat er natuurlijk ook wel een lekker drankje in! Je kunt meteen inhaken in de Biergarten. Je voelt het meteen, hier heerst Stimmung & Spass! Proost samen met je gezelschap, terwijl je helemaal in Oosterijkse sferen komt. Je begint er spontaan van te jodelen! Komt dat even goed uit in de Maximus' Blitz Bahn.

Bekijk de showtijden
Gemoedelijk gezellig

Lange tafels, grote pullen én sfeer. Stil blijven zitten is hier onmogelijk, dus inhaken maar! Het Wunderwald staat op zijn kop tijdens Stimming und Spass! Probeer het speciaalbier van de tap eens. Voor even waan je je in Oostenrijk tussen de besneeuwde bergtoppen. Jodelahiti! 

Splashen én sjeezen

Niets is lekkerder dan een verkoelende splash! Daarvoor ben je bij Expedition Zork aan het juiste adres! Toe aan wat extra snelheid? Stap in één de supersnelle voertuigen van Maximus. Wie weet zet jij de snelste tijd neer op zijn Blitz Bahn. 

Proosten en toosten

Bij een typisch Oosterrijks-gevoel horen échte bourgondische specialiteiten:
- Biergarten: (speciaal)biertjes én hartige snacks 
- Waldstube: hamburgers met frietjes, belegde broodjes, pizza's, ijsjes, koude én warme dranken 

Deel Midzomeravonden