Midzomeravonden

Beleef een tropische avond vol magie

Als de avonden langer worden en de temperaturen stijgen, is het weer tijd voor de Midzomeravonden in Attractiepark Toverland. Ook dit jaar beloven het zes magische avonden vol zomerse sfeer te worden, waarbij Toverland van 10.00 tot 23.00 uur geopend is!

Vanaf 19 juli t/m 23 augustus is Toverland elke woensdag tot 23:00 uur geopend. Het park is gehuld in een tropische festivalsfeer en vanaf 19:00 uur kun je overal in het park genieten van live entertainment en extra shows in de verschillende zomerse thema areas. Maak kennis met het kleurrijke rondtrekkend circusgezelschap Circo di Strada of geniet van een magische zeepbellenshow. Dans mee met de sambadanseressen of geniet van een verfrissend drankje op het loungeterras. Met de ondergaande zon op de achtergrond vlieg je met ruim 90 kilometer per uur door de baan in Troy, wat een uitzicht! Om je honger te stillen kun je terecht bij een van de foodtrucks; wat dacht van je een heerlijke portie nacho’s?

Geniet daarnaast van een extra avondvoorstelling van de nieuwe zomershow d’JUNGA en de magische fonteinenshow Katara – Fountain of Magic. De Midzomeravonden worden weer knallend afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Gegarandeerd een onvergetelijk dagje uit voor de hele familie!

De Midzomeravonden vinden plaats op woensdag 19 & 26 juli en 2, 9, 16 & 23 augustus.

Wat kun je verwachten? 

Halloween in Toverland
13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 & 28 oktober 2017

meer info
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven