Warme, winterse magie in de kerstvakantie

Een prachtige kerstsfeer tijdens de Magische Winterweken in Toverland.

Een magische dag in de kerstvakantie

Het is Kerst. De mooiste tijd van het jaar. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie (23 december 2017 t/m 7 januari 2018) wordt Toverland versierd met dennenbomen, kerstballen en lampjes. In Land van Toos en Magic Forest is er volop vermaak en extra entertainment. En dat is nog niet alles. In de winter is alleen tijdens de Magische Winterweken ook Troy Area geopend! Het moment voor een extra betoverende rit in Troy. Kom in de donkere dagen rond Kerst en Oud en Nieuw naar Toverland en maak er jullie mooiste dag van.

 

Let op: op 31 december 2017 & 1 januari 2018 zal geen extra entertainment aanwezig zijn. 

Beleef het Winterbal in Land van Toos
Je wordt op koninklijke wijze verwelkomd door de Vorstheer en zijn Vorstdame. Zij zorgen voor al het sneeuw en ijs dat Toverland bedekt in de kerstvakantie. Hun liefde voor de winter is overal voelbaar, zelfs binnen het overdekte Land van Toos en Magic Forest dwarrelen soms de vlokken naar beneden. Het magische Winterbal gaat beginnen en jij mag helpen! Wat moet er allemaal gebeuren? Alle ijsprinsen en ijsprinsessen moeten worden uitgenodigd. Glinsterende ijspegels mogen worden opgehangen en dan is het tijd voor de WinterWals. Er mag gedanst worden! Het Winterbal is drie keer per dag te bewonderen.

Kampvuren, Glühwein en magie
Via een pad van stralend verlichte kerstbomen betreed je de spannende Troy Area waar de snelle houten achtbaan Troy voorbijraast. Even bijkomen van alle koude avonturen? Terwijl de mooiste winterliedjes gezongen worden, kun je lekker marshmallows roosteren. Knus rond het kampvuur. Of ga mee in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen Biergarten. Geniet van een glas Glühwein, dit is de mooiste tijd van het jaar!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven