Magische Winterweken

Beleef samen entertainment én attracties

Kom langs voor een magische dag!

28 & 29 nov. | 5 & 6 dec. | 12 & 13 dec. | 19 dec. t/m 3 jan. 2021
Tijdens de Magische Winterweken vier je samen betoverende dagen in Toverland! Geniet van hartverwarmend entertainment en proost met een warme chocomelk. Met slagroom natuurlijk! Ook themawereld Ithaka is geopend tijdens de Magische Winterweken, naast de indoor werelden Land van Toos én Wunderwald. Tijd voor een winters ritje in houten achtbaan Troy! Ook dit jaar weer volop entertainment, houd deze pagina in de gaten voor ons entertainmentprogramma en entreeprijzen.

 

Opladen en opwarmen

Opladen en opwarmen

Gillen zonder te rillen! Voordat je je adrenaline op de proef stelt in de snelste houten achtbaan van de Benelux, Troy, warm je je eerst nog even op bij het kampvuur! En weer door, want tijdens de Magische Winterweken is er zoveel te beleven in Toverland. Ook tijdens de kerstdagen. Ga op avontuur in de attracties of swing mee met de mooiste winterliedjes! 

Ontdek alle indoor-attracties

Ontdek alle indoor-attracties

Ontdek ook de overdekte werelden Wunderwald én Land van Toos! Raas door de lucht met 75km/h in de Booster Bike of behaal de snelste tijd in de Maximus' Blitz Bahn. Even bijkomen en opwarmen doe je bij de Waldstube. Heerlijk zo'n chocolademelk met slagroom. 

Ontdek onze werelden