Net als je denkt dat je het ergste hebt gehad..

Ontdek je jouw ware angst. Maak je klaar voor acht (!) verschillende scare zones.

Koop nu alvast je tickets

Scare zones

Halloween in Toverland

Wie denkt dat het gewoon een avondje griezelen wordt, heeft het mis. Halloween in Toverland is een aaneenschakeling van kippenvel momenten. Het park is doordrenkt van de meest afschrikwekkende wezens uit de hel. De sluimerende mist verslechtert je zicht en opeen sta je oog in oog met je grootste nachtmerrie. Je rent weg, ontwijkt de monsters die op je pad komen, de hoek om en je bent veilig. Ha! Dat had je gedacht, je bent van de ene in de andere scare zone beland. En de rust is van zeer korte duur, dat is zeker.

Met drie bizarre nieuwe themazones staat de teller van het aantal scare zones tijdens Toverland Halloween op acht. In deze zones beleef je de engste avonturen. Je ontkomt er niet aan, dit wordt de meest angstaanjagende editie ooit. Je zenuwen worden op de proef gesteld bij elke stap die je verder het park inzet. Hoe ga jij je hieruit redden?

Maak je klaar voor acht bizarre scare zones!

NIEUW: Defeated | Troy Area

Dit is misschien wel de meest gruwelijke zone van heel Toverland. Net als de overwinnaars zijn ook de verslagene en verlorenen van de Trojaanse Oorlog herrezen uit de dood. Oog in oog met de gruwelen van een vergeefse strijd. Verbrand, verminkt en schreeuwend om hulp. Ze hebben geen greintje gevoel in hun zielloze lijven en hebben maar één doel voor ogen: jou hun rampzalige lot laten ondergaan. Samen met de losgebroken Minotaurussen jagen ze je de stuipen op het lijf.

NIEUW: Villa Phobia | Magic Forest

Een zeldzame Villaspin heeft haar intrek genomen in Villa Fiasko. Durf jij haar een bezoek te brengen? Verstrikt in het web van deze zwarte weduwe kun je namelijk geen kant meer op. Haar man verdween op mysterieuze wijze. Wist je dat spinnenvrouwtjes hun eigen man opeten en soms zelfs hun eigen kinderen? Liefde gaat ten slotte door de maag.

NIEUW: Screaming Swamp | Magic Forest

Je bent volledig afgesloten van de buitenwereld als je op pad wordt gestuurd door dit drassige moeras. Met iedere stap die je zet, zak je verder weg in de zompige blubber. Je hebt geen idee welke kant je op moet. Je ziet niets en je hoort de meest onheilspellende geluiden. Het enige wat je hebt is een touw om je aan op te trekken. Succes.

DesTroy | Troy Area

Ook Troy Area ontkomt niet aan de duivelse krachten van Halloween. De Griekse krijgers uit vervlogen tijden zijn teruggekeerd naar de plek waar zij eeuwen geleden zegevierden. In de macht van het kwaad strijden zij opnieuw. Ze doen er alles aan om de weg naar Troy Area te versperren. Kom oog in oog te staan met deze vervloekte wezens uit de hel, maar wees gewaarschuwd. Deze zombie krijgers kennen absoluut geen genade… De Trojaanse Oorlog herleeft en jij zit er middenin.

Fiesta de Los Muertos | Magische Vallei

Het is prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig in het rond. Ze zijn herrezen uit hun graven en maken zich klaar voor een macaber ritueel. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Hoe veel slachtoffers zullen er dit jaar vallen?

Frozen Fears | Magische Vallei

De Magische Vallei is op rampzalige wijze getroffen door een vloek die het gebied teistert met zijn ijskoude grillen. De meren zijn bevroren, mensen probeerden nog weg te komen onder het ijs maar helaas. Zij zijn voorgoed gevangen in de kwellende vrieskou. Met gezichten en lijven bevangen door het ijs lopen de bevroren mensen rond. Overmeesterd door de kou en op bevel van de ijskoning en –koningin willen zij jou in hun ijzige wereld onderdompelen. Houd jij het hoofd boven water?

Labyrinth of Hell | Tovertuin

Je wordt opgewacht door moordlustige freaks in een huiveringwekkend labyrint vol onbestemde paden. Jij mag hier helemaal niet zijn! Boze boeren en duivelse vogelverschrikkers rennen je achterna. Ineens doemen ze van alle kanten op en net op het moment dat er geen uitweg meer lijkt, vind je een nieuw spoor. Maar dan wordt het nog veel erger…

Happy Halloween | Land van Toos & Magic Forest

Voordat de werkelijke gruwel begint, warmen we je tot 18:00 uur alvast op tijdens Happy Halloween. Bang voor spinnen? Dat wordt leuk. Een zeldzame Villaspin heeft haar intrek genomen in Villa Fiasko. Het zusje van deze zwarte weduwe heet Suzy. Zij is een stuk zoeter van aard, met haar overheerlijke suikerspinsels op een stokje pakt ze je helemaal in. Maar kijk uit!

Halloween in Toverland
13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 & 28 oktober 2017

meer info
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven