Halloween

Beleef de meest angstaanjagende Halloween

Dus jij denkt dat het allemaal wel meevalt? Heel goed, wij wachten gretig op je komst…

Tickets

Halloween

Dit wordt een heel ander verhaal

Het leek jou een leuk idee, Halloween vieren in Toverland? Je zag het al helemaal voor je; een avondje gillen in het donker, een beetje rondlopen tussen verlichte pompoenen.
Pompoenen… Wat had je het mis. Gruwelijk mis. Want dit wordt een heel ander verhaal.

Koop nu je tickets

Op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober 2017 breekt vanaf 19:00 uur opnieuw de hel los in Toverland.
Tijdens Halloween is Toverland tot 23.00 uur geopend!
Tickets zijn de gehele dag geldig.

Wil je Halloween bezoeken met een groep (vanaf 20 personen)? Bekijk onze speciale tarieven en reserveer direct.

Ze hebben je al gezien

Het is bijna Halloween. Eenmaal voet gezet op de paden van Toverland, is er geen weg meer terug. Ze hebben je al gezien, je bent geen seconde veilig. De avond begint met een spannende parade, slechts een voorproefje van al het engst dat je nog te wachten staat. Verzamel al je moed wanneer je oog in oog komt met de akelige figuren die zich door heel het park verspreid hebben. Wegrennen? Was het maar zo makkelijk. Niemand kan je nu nog redden, dat zal je helaas zelf moeten doen.

Acht scare zones

Al eerder werd Toverland opgeschrikt door helse gebeurtenissen in de dagen voor Halloween. Met de angstaanjagende gebeurtenissen van afgelopen Halloween nog haarscherp op het netvlies, maakt Toverland zich ook dit jaar weer op voor een reeks wrede taferelen. In aanloop naar Halloween wordt het park overgenomen door gruwelijke wezens. Ze dolen door acht doodenge scare zones terwijl ze jou in het vizier houden. Geduldig wachten ze af, tot het moment dat je heel even denkt veilig te zijn. En dan staan ze ineens achter je en tikken ze jou op de schouder…

Bereid je voor op acht verschillende scare zones en vergeet de Halloween Toverstaf niet. Misschien kan die je nog redden.
Wij wensen je veel geluk. Je zult het nodig hebben.

Abonnementhouders

Voor abonnementhouders geldt dat zij twee dagen kunnen reserveren met toegangsgarantie. Deze twee dagen kunnen hier gratis worden gereserveerd. De reserveringsbevestiging incl. geldig abonnement is jouw toegangsticket voor die betreffende dag. Per dag is er een beperkt aantal tickets voor abonnementhouders beschikbaar. Mits de overige Halloween dagen niet zijn uitverkocht, zijn abonnementhouders op vertoon van hun abonnementspas natuurlijk van harte welkom (hiervoor geldt geen toegangsgarantie).

YouTube event op 27 oktober

Altijd al een vraag willen stellen aan je favoriete YouTuber? Is het jouw droom je online held in levende lijven te zien? Grijp dan nu je kans! Aankomende vrijdag 27 oktober 2017, organiseren wij hét YouTube-event van Toverland. Niemand minder dan Team Dylan Haegens, Smoare en Glowmovies zullen een bezoek brengen aan Toverland. Het moment om jouw idolen het hemd van het lijf te vragen. Lees hier alle info over het YouTube event.

Koop nu je tickets

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven