Halloween Days

Griezelen en genieten met de hele familie

Samen genieten van spannende dagen

10:00 - 18:00 uur / 9 en 10 oktober, 16 t/m 31 oktober, 6 en 7 november


In de Halloween-stemming komen zonder erg te schrikken? Tijdens de familievriendelijke Halloween Days in oktober en november kun je griezelen met een lach. Toos & Morrel zijn dit jaar helemaal fan geworden van dit griezelfeestje, dus vier het met ze mee. Verbaas je over de duizenden pompoenen in fantasierijke creaties en ga eens kijken bij de 'grie-zellige' shows en Halloween-belevingen. Dit is hét moment voor quality time met je geliefden tijdens de herfst. 

  • Verkleden en schminken is toegestaan voor kinderen tot 10 jaar. Dit om verwarring te voorkomen met acteurs en entertainers. 
Reserveer je tickets

Spannende Halloween-shows

Toos & Morrel gaan griezelen

De bekende karakters Toos & Morrel hebben helemaal ontdekt hoe spannend en leuk het is om Halloween te vieren. Vier je het met ze mee? Ze maken er een echt griezelfeestje van tijdens hun show 'Toos & Morrel gaan griezelen' op het podium in Port Laguna.

Bertus & Jaapie: De vloek van het museum

Ook dit jaar beleven Bertus & Jaapie een spannend avontuur in Toverland. De toverbroertjes belanden na sluitingstijd op de zolder van een museum en ontdekken daar een mysterieuze sarcofaag. Als dat maar goed gaat!

Griezelige Halloween-belevingen

Dr. Fool's Mansion

Ben je nergens bang voor? Onderga de test van Dr. Fool in zijn spannende Mansion in het Land van Toos. Via een ontdekkingstocht kom je erachter of je écht stalen zenuwen hebt.
- Adviesleeftijd: < 12 jaar

Het Magische Pompoendoolhof van Toos

In het doolhof van de Tovertuin is Toos een magische pompoentuin begonnen, maar al snel gaat het mis. Misschien kun jij haar wel helpen om de juiste spreuk te vinden.
- 12:00 - 18:00

Betoverende heksen

In het Land van Toos hebben magische heksen hun onderkomen gevonden op het Fonteinenplein. Hier maak je samen een pruttelend brouwsel van spannende en betoverende ingrediënten, dus schuif vooral zelf ook aan.

Smullen van het 'Trick or Eat' buffet

Smullen van het 'Trick or Eat' buffet

Eindig je spannende dag in het Halloween-buffetrestaurant 'Trick or Eat' in het Land van Toos. Geniet tussen de skeletten van heerlijke voorgerechten, smakelijke hoofdgerechten en een uitgebreid snoep- en dessertbuffet. 'Grie-zellig' lekker!

- Volwassenen: € 32,50 / Kinderen t/m 11 jaar: € 17,50 /  prijzen excl. drankjes
- Tijdsloten van 80 minuten, aanvang elk half uur tussen 15:30 en 19:30 uur
- Te reserveren op 9 okt., 16 okt., 21 t/m 24 okt., 26 t/m 31 okt. en 6 nov.


Let op: om deel te kunnen nemen aan het 'Trick or Eat' buffet heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs toont aan dat je gevaccineerd, genezen of getest bent (vanaf 13 jaar).

Reserveer het buffet

Spooky en scary souvenirs

Spooky en scary souvenirs

Ben je op zoek naar een extra griezelig souvenir om de thuisblijvers mee te laten schrikken? De Bazaar in het Land van Toos is omgetoverd in een spannende Halloween-shop. Loop er vooral eens binnen, als je durft. 

Bekijk openingstijden in de Toverland-app

Spannende attracties

Spannende attracties

Naast de Halloween-shows en -belevingen, kun je ook je hoogtevrees overwinnen in de achtbanen. Schrik jij niet terug van een spannende rit in één van de wildwaterbanen, stap dan maar in. Want ook al onze attracties kun je beleven tijdens de kleurrijke herfstdagen in Toverland.

Bekijk alle attracties

Kom alvast in de Halloween-stemming

Deel deze pagina