Een magische dag in de kerstvakantie

22 december 2018 t/m 6 januari 2019
Het is Kerst. De mooiste tijd van het jaar. Warm je tijdens de Magische Winterwerken op aan de sfeervolle kampvuren of maak een winterse rit in Troy! Geniet van het feestelijke entertainment en de prachtige wintershow. Tijdens de Magische Winterweken zijn Land van Toos, Wunderwald én Ithaka geopend. Kom in de donkere dagen rond Kerst en Oud en Nieuw naar Toverland en maak er jullie mooiste dag van.

Kampvuren, Glühwein en magie

Kampvuren, Glühwein en magie

Via een pad van stralend verlichte kerstbomen betreed je Ithaka waar de snelle houten achtbaan Troy voorbijraast. Even bijkomen van alle koude avonturen? Terwijl de mooiste winterliedjes gezongen worden, kun je lekker marshmallows roosteren. Knus rond het kampvuur. Of ga mee in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen Biergarten. Geniet van een glas Glühwein, dit is de mooiste tijd van het jaar!

A Magical Dream

A Magical Dream

Maak kennis met de award winnende illusionist Peter Eggink. Hij neemt je tijdens de wonderlijke wintershow, A Magical Dream, mee door de magische dromen die hij als kind had. Hoe hij van een jonge goochelaar transformeert naar zijn oudere zelf en zijn ware magie ontdekt. Worden zijn dromen uiteindelijk toch werkelijkheid? A Magical Dream wordt tijdens de Magische Winterweken dagelijks opgevoerd.

Deel Magische Winterweken