De gruwelen van Halloween

Het noodlot heeft toegeslagen! Duistere magie heeft zich verspreid over de donkere werelden van Toverland. Wanneer de avond valt overwint het kwaad en gebeuren er akelige taferelen. Eenmaal voet gezet op de paden van Toverland is er geen weg meer terug. Jong of oud? Spookachtige wezens ruiken angst! Houd jouw toverstaf paraat, het is tijd voor de Halloween Nights in Toverland.

Kom dan.. als je durft!

Kom dan.. als je durft!

Op 12, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober breekt vanaf 18.30 tot 23.00 uur opnieuw de hel los in Toverland. Bereid je voor op acht spannende scare zones, spookachtige monsters en een enerverende eindshow, "Discover your Own Fear". Dat wil je niet missen! Dit jaar is reserveren niet nodig. Heb je vragen over Halloween? Bekijk de veelgestelde vragen.

Koop nu je tickets

Enge scare zones

Enge scare zones

Maak je klaar voor de acht spannende scare zones van de Halloween Nights in Toverland. Hier komen jouw grootste nachtmerries tot leven en sta je oog in oog met de meest vreemde figuren. Van grimmige clowns, overleden Troy krijgers tot geheimzinnige watermonsters. Nergens ben je veilig! Rennen of gillen heeft geen zin, je bent in handen van de duistere magie in Toverland.

Ontdek de zones

Bepaal jouw eigen angst!

Bepaal jouw eigen angst!

Jouw enige redmiddel in strijd tegen het kwaad: de Halloween Toverstaf. Met deze toverstaf heb je een uniek wapen in handen dat clowns, monsters, vogelverschrikkers en gruwelen op afstand houdt.

Help, ik wil een toverstaf
Deel Halloween Nights