20 jaar magie

Vier het jubileum met ons mee

Hieperdepiep hoera

Hieperdepiep hoera

'Er is er een jarig'! Op 19 mei bestaat Toverland officieel 20 jaar. Dat we 20 kaarsjes mogen uitblazen laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We maken er letterlijk en figuurlijk een écht feestje van, zowel online als in het park. Deze bijzondere mijlpaal vieren we natuurlijk graag samen en we hebben heel wat in petto. 

20 jaar magie in 2 minuten

20 jaar magie in 2 minuten

We kunnen je vertellen wat er de afgelopen 20 jaar allemaal is gebeurd, maar kunnen dat veel beter laten zien. Ga mee met onze tijdmachine, want we gaan terug naar 2001! Bekijk hiernaast de throwbackvideo over 20 jaar magie. 

Unieke win-actie: taart eten bovenop Fēnix

Unieke win-actie: taart eten bovenop Fēnix

Wie jarig is, trakteert! Op woensdag 9 juni gingen de winnaars van onze bijzondere win-actie 40 meter de lucht in! Bovenop de lifthill van Fēnix stond namelijk een heerlijke taart en bubbels voor ze klaar. Een bijzonder moment dat ze niet meer zo snel zullen vergeten! Een hoogtepunt op ons hoogste punt. Bekijk hiernaast de bijzondere beelden. 

Jubileummagazine: Betoverd

Jubileummagazine: Betoverd

Speciaal voor onze verjaardag brengen we het jubileummagazine 'Betoverd' uit. In ruim 50 bladzijdes lees je alles over onze magie. Laat je inspireren door verhalen uit onze magische werelden of maak Merlijns magische noodles! Ook vertelt de directie je hoe we al 20 jaar zorgen voor magische gelukservaringen en kom je van alles te weten over Toverland als organisatie. 

Hoe kom ik aan een magazine?
Ben je Toverland-abonnementhouder? Dan ontvang je ons jubileummagazine automatisch op je deurmat rond 19 mei. Ook in het park kun je 'Betoverd' op verschillende plaatsen terugvinden, zoals bij de entree, Gastenservice, de horeca- en souvenirlocaties. Zolang voor de voorraad strekt, want op=op!

Bekijk het magazine digitaal
Toverland 20 jaar-pin

Ben je net zo trots op het 20 jarige jubileum van Toverland als wij? Draag het uit met de bijzondere pin. De oplage is beperkt, dus ben er snel bij! Op=op!

Over de 20 jaar-pin:

Verkrijgbaar bij souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna voor: €2,95. (abonnementhouders ontvangen 5% korting)

Als Magic Member ontvang je bij het jubileummagazine 'Betoverd' gratis een Toverland 20 jaar-pin! 

Betoverd, de podcast: magie in je oortjes

Betoverd, de podcast: magie in je oortjes

Ben je helemaal fan van podcasts? Dan mag je die van ons zeker niet missen. Onder de noemer 'Betoverd, de podcast' schotelen we je 5 verschillende podcast-afleveringen voor. Daarin vertellen verschillende prominenten, zoals de directie, onze hoofdontwerper, maar ook medewerkers van het eerste uur, je van alles over 20 jaar betovering! 

Luister naar: 

Luister in je favoriete podcast-app

Feestelijke profielfoto

Feestelijke profielfoto

Ook op Facebook hebben we digitaal de slingers opgehangen! En dat kun jij nu ook. Stel eenvoudig het 'Toverland 20 jaar' filter in en tover een glimlach op het gezicht van je vrienden. Hieronder leggen we uit hoe je het filter in kunt stellen:

Volg deze stappen: 

  • Ga naar je profielfoto 
  • Klik op het fotocameraatje (icoon)
  • Klik op 'Kader toevoegen' of 'Add frame
  • Zoek naar Toverland in de zoekbalk
  • Selecteer het filter

Onze logo's door de jaren heen:

2001 - 2010: Eerste logo

Bij het allereerste logo hadden de sterren ook nog een afzonderlijke kleur. Deze is maar heel kort in gebruik geweest. 

2010-2017: Logo met skyline

Van dit logo is ook lange tijd een versie zonder skyline gebruikt. 

2016: Jubileum-logo Toverland 15 jaar
2018 - heden: Huidig logo
2018 - heden: Amulet
2021: Jubileum-logo Toverland 20 jaar

Creatief aan de slag

Lekker creatief bezig zijn met ons jubileum? Pak je kleurrijkste potloden er maar bij en leef je helemaal uit op onze 20 jaar-kleurplaten. Ze zijn extra feestelijk met taart, slingers, ballonnen en onze bekende Toverland-karakters natuurlijk. Of maak een vrolijk feesthoedje en stuur een verjaardagskaartje. 

Deel 20 jaar magie