Arrangementsprijs

Vanaf €66,42 p.p. (excl. BTW) / €72,50 p.p. (incl. BTW).

Inclusief: attracties, welkomstdrankje, Duits tafelgarnituur en een zeer uitgebreid Duits buffet, drankjes gedurende de avond en Erdinger van de tap.

Oktoberfest als bedrijfsfeest

Organiseer uw eigen Oktoberfest in de unieke Biergarten van Toverland. Bierbanken, lange tafels en natuurlijk schuimende pullen zijn aanwezig op deze sfeervolle en feestelijke locatie. En wat dacht u van een ritje rodelen in de, exclusief voor uw gasten geopende, Maximus Blitz Bahn? De tap is er klaar voor en de oergezellige schlager hits staan klaar. In de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten viert u een geweldig Oktoberfest

Zelf een Oktoberfest organiseren

Themafeesten zijn er in vele soorten en maten, maar tegen de gezelligheid van een Oktoberfest kan weinig op. De Biergarten van Toverland is tot in de kleinste details ingericht naar Duits voorbeeld. Na een spannende rit in één van de attracties, genieten uw gasten van het zeer uitgebreide buffet. Voor een geslaagd Oktoberfest hoeft u gelukkig niet helemaal naar het zuiden van Duitsland. Verzamel uw Heidi’s en Antons, trek de Lederhosen Dirnds aan en kom met z’n allen naar Toverland voor een daverend Oktoberfest.

Oktoberfest bedrijfsfeest

Vier uw eigen bierfestival in Toverland naar het goede voorbeeld van het Oktoberfest in München. Gezelligheid en gastvrijheid staan voorop, schuif aan waar plaats is en eet, drink en lach samen. Het Oktoberfest is van oudsher een feest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden. Daar hebben wij weinig aan toe te voegen. Kom gerust eens sfeerproeven op onze nieuwste evenementenlocatie.

Praktische informatie Biergarten

De Biergarten bevindt zich in het overdekte Magic Forest. Voorzien van een bar, geluidsinstallatie en podium biedt de Biergarten ruimte aan 300 tot 2.500 personen.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven