Arrangementsprijs

Vanaf € 65,-  p.p. (excl. BTW).

Inclusief: attracties, welkomstdrankje, tafelgarnituur en buffet en drankjes gedurende de avond.

Themafeest in de Magische Medina

Achter de grote toegangspoorten van een oud centrum ontvouwt zich een oosters sprookje. In de mysterieuze sferen van Duizend-en-een-nacht komt ’s avonds een wonderlijke, Arabische wereld tot leven. Verwelkom uw gasten in deze bijzondere harem en betover hen met geur, licht en geluid. De exotische buikdanseressen staan klaar om samen met u de heupen los te gooien. Wie durft die oude olielamp daar op te poetsen…

Magische medina arrangement

Wat heeft de toekomst voor uw gasten in petto? Zij kunnen terecht bij de geheimzinnige waarzegger die tijdens zijn magische ritueel speciaal voor hen de kaarten legt. In deze oude binnenstad, draait alles om beleving. Een dienaar schenkt zoete, kruidige thee en er worden heerlijke hapjes rondgebracht.

Als de avond invalt en de muren van de stad verlicht worden door kleine lantaarntjes, staat er een heerlijk buffet klaar. Organiseer uw oosterse themafeest in de Magische Medina van Toverland en geef uw gasten een onvergetelijke avond cadeau. Er is van alles mogelijk in de prachtige Magische Medina van Toverland. Na een spannende rit in onze attracties, kunnen uw gasten heerlijk loungen op de bankjes of dansen op de ritmes van een DJ of een live-band.

Praktische informatie Magische Medina

De Magische Medina is voorzien van een bar en een geluidsinstallatie en is geschikt voor bedrijfsfeesten voor 200 tot 800 personen.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven