Arrangementsprijs

Vanaf € 68,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief: attracties, welkomstdrankje, tafelgarnituur, Barbecue Buffet en drankjes gedurende de avond.

Katara plaza arrangement: een zomers bedrijfsfeest

Met elkaar barbecuen in een ontspannen sfeer. Gezelligheid. Daar draait het om tijdens de BBQ party van Toverland. Het ongedwongen karakter van het Barbecue arrangement is ideaal voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Met de geur van de barbecue en de zwoele muziek op de achtergrond, draaien de karretjes van onze attracties warm voor uw gasten. Het zomerse barbecue feest begint!

BBQ party als bedrijfsuitje

Zodra het mooi weer wordt, ruikt u hem: de barbecue. Ook in Toverland halen we de buitengrill tevoorschijn bij het organiseren van een feestelijk bedrijfsevenement. De BBQ party op de Caribische eventlocatie Katara Plaza maakt het zomers gevoel compleet.

Van knapperende vuurfakkels, een cocktailbar en danseressen tot live optredens: er is van alles mogelijk. Bovendien openen we speciaal voor uw gasten een aantal attracties. En als de zon ondergaat aanschouwt u samen Katara, Fountain of Magic. Een wonderlijke show met licht, geluid én… water!

Praktische informatie Katara Plaza arrangement

Het Katara Plaza arrangement past het beste bij groepen vanaf 20 tot 300 personen. Bovendien kunt u van 50 – 100 personen twee attracties en van 100 – 300 personen drie attracties exclusief voor uw gezelschap reserveren.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven