Arrangementsprijs

Vanaf € 62,18 p.p. (excl. BTW) / € 68,00 p.p. (incl. BTW).

Inclusief: attracties, welkomstdrankje, tafelgarnituur en een Barbecue Buffet, drankjes gedurende de avond.

BBQ party: een zomers bedrijfsfeest

Met elkaar barbecuen in een ontspannen sfeer. Gezelligheid. Daar draait het om tijdens de BBQ party van Toverland. Het ongedwongen karakter van het Barbecue arrangement is ideaal voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Met de geur van de barbecue en de zwoele muziek op de achtergrond, draaien de karretjes van onze attracties warm voor uw gasten. Het zomerse barbecue feest begint!

BBQ party als bedrijfsuitje

Zodra het mooi weer wordt, ruikt u hem: de barbecue. Ook in Toverland halen we de buitengrill tevoorschijn bij het organiseren van een feestelijk bedrijfsevenement. De BBQ party op de Caribische eventlocatie Katara Plaza maakt het zomers gevoel compleet. Van knapperende vuurfakkels, een cocktailbar en danseressen tot live optredens: er is van alles mogelijk. Bovendien openen we speciaal voor uw gasten twee attracties. En als de zon ondergaat aanschouwt u samen Katara, Fountain of Magic. Een wonderlijke show met licht, geluid én… water!

Barbecue bedrijfsfeest organiseren

Wat is er nou nog heerlijker dan een feest in de openlucht? De evenementenlocatie Katara Plaza geeft het gevoel van een subtropisch oord. Met een binnenbar en een groot overdekt terras is Katara Plaza een geweldige locatie voor een tropisch feest. Een barbecue party in Toverland staat garant voor een verrukkelijk feest waarbij het hele plaatje klopt. Locatie, vermaak, eten en drinken én sfeer.

Praktische informatie BBQ arrangement

Het themafeest BBQ party past het beste bij groepen vanaf vijftig personen. Bovendien kunt u van 50 – 100 personen twee attracties en van 100 – 300 personen drie attracties exclusief voor uw gezelschap reserveren. U kunt de BBQ party in Toverland organiseren tussen acht uur ’s avonds en één uur ’s nachts.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven