Referenties

Top uitje met onze PV GaiaZOO. alles klopte van A tot Z!

Erg goed georganiseerd, binnen onze organisatie alleen maar lof gehoord!

Alles tot in de puntjes goed georganiseerd vanaf binnenkomst tot vertrek! Veel oudere collega’s en collega’s zonder kinderen waren vooraf sceptisch, wat moeten wij nu daar gaan doen? Na afloop enkel positieve reacties! Bedankt voor de hele leuke dag.

Eens in de 2 jaar mag de PV van Hendrix Genetics een familiedag organiseren, dit jaar dachten we er een magische dag er van te willen maken, Met de perfecte samen werking vanuit Toverland hebben we er gezamenlijk er een geweldige dag van gemaakt, een warm onthaal met koffie en verse zoetigheid, tussen de middag een geweldig lunch buffet en als afsluiting een enorm lekker bourgondisch buffet waar iedereen zich te goed aan kon doen. Onze dag is zeker geslaagd !!!

Wij hebben een heerlijk, ontspannen dagje uit gehad in Toverland. Iedereen heeft ontzettend genoten en veel plezier gehad met elkaar.  Namens de medewerkers van Open for Support bedanken we het Toverteam voor de magische dag die we beleefd hebben.

Toverland events heeft 180 deelnemers van onze personeelsvereniging in de watten gelegd. Er zijn heel wat geluksmomenten gecreëerd! Dank voor de service gerichtheid!

Wij hebben een geweldige dag gehad waar met name het personeel een grote invloed in heeft gehad! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

Toverland is een leuke en verfrissende verrassing voor jong en oud in attractieland!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven