Openingstijden
Vandaag: 10:00 - 17:00 uur
1°
Vandaag open: Land van Toos - Magic Forest Vandaag gesloten: Troy Area - Magische Vallei

Booster Bike is gesloten vanwege onderhoud

Paarden van Ithaka & Scorpios zijn geopend

Referenties

Vanaf het eerste contact met Toverland was de samenwerking erg prettig en is het ons gelukt om er samen met de altijd vriendelijke medewerkers van Toverland al meerdere jaren een onvergetelijke familiedag van te maken. Speciale wensen van onze kant worden tot in de puntjes geregeld.

Top uitje met onze PV GaiaZOO. alles klopte van A tot Z!

Erg goed georganiseerd, binnen onze organisatie alleen maar lof gehoord!

Alles tot in de puntjes goed georganiseerd vanaf binnenkomst tot vertrek! Veel oudere collega’s en collega’s zonder kinderen waren vooraf sceptisch, wat moeten wij nu daar gaan doen? Na afloop enkel positieve reacties! Bedankt voor de hele leuke dag.

Eens in de 2 jaar mag de PV van Hendrix Genetics een familiedag organiseren, dit jaar dachten we er een magische dag er van te willen maken, Met de perfecte samen werking vanuit Toverland hebben we er gezamenlijk er een geweldige dag van gemaakt, een warm onthaal met koffie en verse zoetigheid, tussen de middag een geweldig lunch buffet en als afsluiting een enorm lekker bourgondisch buffet waar iedereen zich te goed aan kon doen. Onze dag is zeker geslaagd !!!

Wij hebben een heerlijk, ontspannen dagje uit gehad in Toverland. Iedereen heeft ontzettend genoten en veel plezier gehad met elkaar.  Namens de medewerkers van Open for Support bedanken we het Toverteam voor de magische dag die we beleefd hebben.

Toverland events heeft 180 deelnemers van onze personeelsvereniging in de watten gelegd. Er zijn heel wat geluksmomenten gecreëerd! Dank voor de service gerichtheid!

Wij hebben een geweldige dag gehad waar met name het personeel een grote invloed in heeft gehad! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

Toverland is een leuke en verfrissende verrassing voor jong en oud in attractieland!

Wij hebben met ons complete Benelux Staples-team een fantastisch en goed verzorgt event gehad. We willen jullie bedanken voor de gastvrijheid en de mooie en goed verzorgde accommodaties. We begrijpen nu nog beter wat jullie bedoelen als jullie zeggen: “we willen een beleving creëren”.

Namens de Tafelrondes nogmaals dank voor de gastvrije ontvangst, het inspireerde verhaal van Jean Gelissen, de rit in de achtbaan en de beleving die jullie neergezet hebben voor ons. Wij kijken terug op een geslaagde avond.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven