Bedrijfsevenementen in Toverland

In Toverland organiseren we zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor bedrijfsevenementen in Toverland.

 

Nieuwjaarsreceptie organiseren

Gelukkig nieuwjaar! Oliebollen, vuurwerk en uiteraard champagne vormen de vaste onderdelen op nieuwjaarsrecepties. In Toverland voegen we daar een vleugje magie aan toe. Op onze prachtig aangeklede locaties ontvangen we uw gasten terwijl de karretjes van de achtbaan warmdraaien. Organiseer uw nieuwjaarsborrel in Toverland en luid het nieuwe jaar op magische wijze in…

Nieuwjaarsborrel op een mooie locatie

Zoekt u een mooie en originele locatie voor uw nieuwjaarsfeest? Dan moet u in Toverland zijn. Ieder jaar organiseren wij in januari feestelijke nieuwjaarsbijeenkomsten en -borrels voor bedrijven op één of meerdere evenementenlocaties in het park. Naar wens voegen we daar van alles aan toe. Een DJ, een verrukkelijk diner- of toetjesbuffet en eventueel vermaak voor de kleinsten door een mysterieuze goochelaar of een clowneske ballontovenaar.

Nieuwjaarsfeest ideeën

Hef het glas met elkaar en proost op een geweldig nieuw jaar. Toverland neemt u alle zorg bij het organiseren van uw bedrijfsfeest uit handen en stelt een stijlvolle nieuwjaarsreceptie samen. Van het verzenden van de uitnodigingen tot het regelen van vervoer, catering en entertainment. Trap het nieuwe jaar af in de fantasierijke wereld van Toverland.

Nieuwjaarsevent organiseren in Toverland

Nieuwjaarsborrels, -recepties en -evenementen organiseren wij vanaf 50 personen. Afhankelijk van de omvang van uw gezelschap, openen wij één of meerdere attracties in het park. Geef uw gasten een magisch begin van het nieuwe jaar cadeau.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven