Bedrijfsevenementen in Toverland

In Toverland organiseren we zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor bedrijfsevenementen in Toverland.

Vrolijke familiedagen

Steeds vaker gaan ook de partners en kinderen van personeelsleden of zakenrelaties mee een dagje uit. Wat een feest! Familiedagen vormen een prachtig cadeau om later met een warm gevoel aan terug te denken. Schep vertrouwen en verbinding door de achterban van uw medewerkers te betrekken bij deze speciale dag.

Bedrijfsfamiliedag organiseren voor uw personeel

Toverland creëert een volledig verzorgde dag waarbij ook u als initiatiefnemer voluit kunt genieten. Voor familiedagen hanteren wij daarnaast een speciaal entreetarief.

De dag ziet er ongeveer als volgt uit: we beginnen met een Magisch Welkom op een voor u exclusief gereserveerde eventlocatie in het park.In de middag kunt u daar eveneens terecht voor een Betoverende Lunch waarna uw gasten de tocht door het park en langs de spannende attracties voortzetten. Samen sluit u de dag af met één van onze verrukkelijke dinerbuffetten. Smullen maar!

Familiedagen zijn te organiseren vanaf 20 personen. Ga voor een magische beleving en nodig uw mensen uit voor een onvergetelijke dag in Toverland.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven