Katara Plaza

In de Magische Vallei, het leefgebied van de Dwervels, bevindt zich het sfeervolle, Caribische Katara Plaza. Hier dansen de vrolijk gekleurde lampionnetjes op de maten van de salsa. Met een binnenbar en een groot overdekt terras is Katara Plaza een geweldige locatie voor een tropisch feest. Aanschouw samen het muzikale waterspektakel: Katara, Fountain of Magic als de zon ondergaat.

Barbecue bedrijfsfeest organiseren

Wat is er nou nog heerlijker dan een feest in de openlucht? De evenementenlocatie Katara Plaza geeft het gevoel van een subtropisch oord. Met een binnenbar en een groot overdekt terras is Katara Plaza een geweldige locatie voor een tropisch feest. Een barbecue party in Toverland staat garant voor een verrukkelijk feest waarbij het hele plaatje klopt. Locatie, vermaak, eten en drinken én sfeer.

Faciliteiten

Overdag is de binnenlocatie geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of als ontmoetingsplek tijdens een familie- of relatiedag. Ook beschikt deze locatie over een beamer met scherm en een geluidsinstallatie. ’s Avonds kunnen uw gasten ook terecht op de buitenlocatie.

Praktische informatie Katara Plaza

De evenementenlocatie Katara Plaza past het beste bij groepen vanaf 20 tot 300 personen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven