Biergarten

Neem plaats aan de lange tafels en hef samen het glas! In Toverland’s Biergarten draait het om gezelligheid. Overdag is de Biergarten een fijne locatie om samen te komen tijdens een familie- of relatiedag. ’s Avonds gaat de schlagermuziek aan en schuift u na een ritje rodelen in Maximus’ Blitz Bahn aan voor het Biergarten Buffet (inclusief bockworsten, pretzels en overheerlijke apfelstrudel). Vier uw eigen Oktoberfest in de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten.

Faciliteiten
De Biergarten is onze nieuwste eventlocatie en bevindt zich in het overdekte Magic Forest. Voor-zien van een bar, geluidsinstallatie en podium biedt de Biergarten ruimte aan 300 tot 2.500 perso-nen. Jawohl…die ganze Abend wird spitzen!

Duits bierfeest organiseren

Neem plaats aan de lange tafels en hef samen het glas! In Toverland’s Biergarten draait het om gezelligheid. Overdag is de Biergarten een fijne locatie om samen te komen tijdens een familie- of relatiedag. ’s Avonds gaat de schlagermuziek aan en schuift u, na een ritje rodelen in Maximus’ Blitz Bahn, aan voor een heerlijk en uitgebreid Duits buffet. Vier uw bedrijfsfeest in de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten. Wat dacht u van een ritje rodelen in de, exclusief voor uw gasten geopende, Maximus Blitz Bahn? De tap is er klaar voor en de oergezellige schlagerhits staan klaar. In de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten viert u een geweldig Oktoberfest.

Praktische informatie Biergarten

De Biergarten bevindt zich in het overdekte Magic Forest. Voorzien van een bar, geluidsinstallatie en podium biedt de Biergarten ruimte aan 300 tot 2.500 personen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven